Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2018 o 20:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tínedžerská verzia Fifty Shades of Grey láka erotickým napätím aj romantickým príbehom nevinnej krásky a tajomného rebela

FILMY A SERIÁLY AFTER
Uložiť Uložené

Projekt After dorazil s prvou ukážkou. Dáš mu šancu?

Pokiaľ sa ti z nejakého dôvodu cnie po sérii Fifty Shades of Grey, tak ťa zrejme poteší nový projekt After. Ide o adaptáciu románu od Anny Todd a príbeh sa točí okolo vysokoškoláčky Tessy (Josephine Langford), ktorá spozná záhadného rebelského mladíka Hardina Scotta (Hero Fiennes Tiffin).

Spolužiaci ju od neho odhovárajú, keďže Hardin skrýva temné tajomstvo, o ktorom sa Tessa presvedčí hneď po ich prvom sexe. Znie ti to povedome? Áno, zdá sa, že autori scenára (resp. autorka predlohy) sa sériou Fifty Shades celkom otvorene inšpirovali, akurát preniesli dej do prostredia čerstvých vysokoškolákov.

Niet sa ani čomu čudovať, že knižná predloha sa stala šialeným hitom. Z tohto pohľadu dáva adaptácia zmysel, keďže nadšené fanúšičky si ju iste nenechajú ujsť. Je tu však aj niečo pre náročnejších filmových fanúšikov? Súdiac podľa traileru ani veľmi nie.

Možno niektorých z vás zaujme aspoň fakt, že predstaviteľka hlavnej úlohy Josephine Langford je mladšia sestra Katherine Langford z úspešného seriálu 13 Reasons Why. Mohlo by teda byť zaujímavé vidieť, či sa aj Josephine predvedie v herecky dobrom svetle. Otázkou ale je, či k tomu bude mať príležitosť práve pri tejto látke. Režíruje Jenny Cage a z ďalších hercov uvidíme aj Selmu Blair, Jennifer Beals, Petera Gallaghera a Dylana Arnolda.

Odporúčané
Po prvom sexe sa zmení úplne všetko. Novodobé Fifty Shades of Grey láka vysokoškolským životom plným erotiky Po prvom sexe sa zmení úplne všetko. Novodobé Fifty Shades of Grey láka vysokoškolským životom plným erotiky 8. apríla 2019 o 21:35

Ako sme naznačili, trailer nejaké veľké nádeje nedáva a extrémne lákavo nepôsobí. V porovnaní s ukážkami pre Fifty Shades navyše vyzerá pomerne lacno a vizuálne neatraktívne. Ukážka síce naznačuje, že by sme sa mohli dočkať nejakej tej erotiky, ale vzhľadom na evidentnú masovosť projektu zrejme nepôjde o nič extrémne otvorené.

Toto všetko samozrejme neznamená, že cieľovka nebude s výsledkom spokojná. A čo my vieme. Možno dostaneme príjemné prekvapenie (hoci by sme na to nestavili). Do amerických kín sa After dostane 12. apríla (duben) 2019.

Tínedžerská verzia Fifty Shades of Grey láka erotickým napätím aj romantickým príbehom nevinnej krásky a tajomného rebela
Zdroj: Aviron Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia