Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 14:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenský chytrák ukradol 300 litrov nafty, ale prezradil sa vlastnou hlúposťou. Policajtom chcel prejsť cez rozum

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zlodej nafty usvedčil samého seba.

Naši policajti na svojej facebookovej stránke z času na čas upozorňujú na prípady ľudí, ktorým sa po natankovaní nechce za palivo platiť a z čerpacích staníc jednoducho odídu.

V dnešnej dobe útek bez zaplatenia nedáva veľký zmysel, pretože benzínky majú nainštalované bezpečnostné kamery, a tak po príchode policajti vedia rýchlo vypátrať, kto kradol. Jeden prefíkaný Slovák však vymyslel zdanlivo dokonalý spôsob, ako oklamať zamestnancov benzínky aj policajtov.

Od kamaráta si požičal auto, do kufra nahádzal viacero nádob a na čerpaciu stanicu prišiel uprostred noci. Využil situáciu a začal vo veľkom tankovať palivo, najskôr do nádrže a potom otvoril kufor a pokračoval nádobami.

Ako informovala televízia Markíza, celkovo za približne 30 minút natankoval približne 300 litrov nafty, čo už vtedy mohlo byť podozrivé. Po dokončení tankovania rýchlo sadol do auta a utiekol bez zaplatenia, a tak zamestnanci benzínky klasicky zavolali policajtov.

Celú reportáž nájdeš na webe televízie Markíza.

Slovenský chytrák ukradol 300 litrov nafty, ale prezradil sa vlastnou hlúposťou. Policajtom chcel prejsť cez rozum
Zdroj: Televízia Markíza

Muž očakával prítomnosť bezpečnostných kamier a policajtom chcel prejsť cez rozum mimoriadne hlúpym spôsobom. Na benzínku prišiel síce v kamarátovom aute, ale vymenil na ňom poznávacie značky za tie z vlastného auta.

Odporúčané
Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka 15. marca 2024, 10:00

Možno si myslel, že policajti nebudú vedieť po prehľadaní databázy registrovaných vozidiel pochopiť, že značka nepasuje s modelom auta, a celý prípad nechajú nevyriešený. Namiesto toho muža onedlho vypátrali, pričom po vyhľadaní poznávacích značiek auta z benzínky sa dostali rovno k menu zlodeja.

Reportér Peter Ziman dokonca telefonoval s chlapíkom, ktorý zlodejovi auto požičal, a ten skonštatoval, že spoločné kamarátstvo sa skončilo. Zlodej vraj mal finančné ťažkosti a krádež nafty mu zrejme prišla ako dobrý nápad.

Domov
Zdieľať
Diskusia