Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so streetwear obchodom Queens.
15. novembra 2018, 10:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tyler, the Creator a Converse opäť spojili sily

MÓDA
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa ďalšej vkusnej spolupráce známeho rapera Tylera a značky Converse. Výsledkom sú nové použité materiály na ikonických modeloch.

Tyler, the Creator nám ešte v minulom roku v rámci svojej spolupráce so značkou Converse prestavil úplne novú kolekciu tenisiek s vlastným modelom, ktorý nesie názov GOLF le FLEUR*. Pestrofarebné vezie z predošlých dropov sa právom tešili veľkému úspechu a ak sa ti podarilo niektorú z nich uloviť, máš doma vzácny kúsok, ktorý si však v tvojom botníku zaslúži nového kolegu. 

Kalifornský raper už pred pár týždňami oznámil, že chystá módne novinky a teraz už vieme, že sa máme na čo tešiť. Už dnes – 15. novembra sa do predaja dostávajú modely Chuck 70 High a One Star Ox, na ktorých sa kreatívne podieľal práve Tyler. Dobrou správou zároveň je, že vďaka queens.sk si ich budeš môcť zadovážiť aj v našich končinách. 

Kolekcia dostáva názov Burlap, čo je mimochodom pomenovanie použitého materiálu. Ide o jutu, ktorá je podobná ľanu a je špecifická napríklad odolnosťou. Pochopiteľne, hovoríme len o zvršku, pričom zvyšok tenisky ostáva stále rovnako pohodlný a podrážka rovnako odolná. Z modelu Chuck 70 High budú dokonca k dispozícii hneď dve farebné verzie

Tyler, the Creator a Converse opäť spojili sily
Tyler, the Creator a Converse opäť spojili sily

Ak si si viac obľúbil "klasické" Tylerovky, taktiež poznáme riešenie

Tyler, the Creator a Converse opäť spojili sily
A keďže tu už máme chladné počasie, nezabudni sa vybaviť anorakom z rovnakej kolekcie

Tyler, the Creator a Converse opäť spojili sily

Domov
Zdieľať
Diskusia