Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 15:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Môžeš si kúpiť 448-stranovú knihu plnú nahých fotiek Kendall Jenner či Gigi Hadid. Do predaja pôjde už 1. decembra

KULTÚRA NAHOTA
Uložiť Uložené

Za knihu si budeš musieť slušne priplatiť.

Fotograf Russell James pracuje posledných 20 rokov s najznámejšími značkami na svete. Prácu mu závidia muži z každého kúta našej planéty, pretože pôsobí ako dvorný fotograf Victoria’s Secret.

Neustále sa dostáva do kontaktu s anjelikmi tejto spoločnosti, ale v minulosti pracoval pre módne domy ako Ralph Lauren a Burberry, takže skúsenosti mu rozhodne nechýbajú. Už v roku 2014 vydal sériu portrétov s názvom Angels, avšak tentoraz sa nesústredil čisto na portréty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Russell James (@russelljames),

Namiesto nich vydáva rovnomennú knihu, v ktorej sa rozhodol osláviť dokonalosť ženského tela. Sám uznal, že v dnešnej spoločenskej atmosfére a po iniciatíve MeToo si možno nevybral najlepšie obdobie na vydanie knihy s nahotinkami. Na druhej strane, všetky modelky sa v knihe nachádzajú tak, ako si to želali ony samé a mali možnosť fotky pokojne nechať odstrániť.

V knihe nájdeš svetoznáme mená ako Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Heidi Klum, Kendall Jenner či Rosie Huntington-Whiteley. Keby si mal záujem o všetkých 448 strán z knihy, musíš sa pripraviť na 1. decembra 2018, kedy knihe pôjde do predaja.

Odporúčané
VIDEO: Tisícky nahých ľudí si naraz ľahli na pláž. Netradičnou formou chceli upozorniť na vážnu tému VIDEO: Tisícky nahých ľudí si naraz ľahli na pláž. Netradičnou formou chceli upozorniť na vážnu tému 29. novembra 2022, 16:44

Zberateľská edícia bude obmedzená na 1000 kusov, pričom každá kniha bude stáť 1500 dolárov, zatiaľ čo z umeleckej edície vytlačia len 200 kusov a cena je stanovená na 3600 dolárov. Hneď o deň neskôr si budeme môcť pozrieť celú Victoria’s Secret Fashion Show, a tak kniha poslúži ako výborný doplnok pri jej sledovaní.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Russell James (@russelljames),

Domov
Zdieľať
Diskusia