Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 14:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

[Diskusia] Má vysokoškolsky vzdelaný človek väčšiu šancu na úspech v živote?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Na obľúbenú vysokoškolskú akciu sme sa vybrali zisťovať, či má podľa študentov vzdelanie vplyv na budúcnosť.

Okrem ulíc je sú naším veľmi obľúbeným revírom kluby, v ktorých vám najčastejšie ukazujeme pozadie, kam bežne návštevník nemá možnosť nahliadnuť. Tentokrát sme sa však rozhodli pre zmenu a vybrali sme sa na tradičnú Beániu ekonómov, keďže nás zaujímalo, či podľa zúčastnených zohráva pri úspechu rolu aj vysokoškolské vzdelanie

S prihliadnutím na všetky okolnosti sme očakávali v prvom rade veľmi úprimné odpovede a podľa samotného videa ti bude jasné, že sa nám táto taktika vyplatila. Aj keď ide o veľmi individuálnu záležitosť, väčšina študentov sa zhodla, že univerzitné vzdelanie a titul majú veľký vplyv na životné úspechy, čo môžeme považovať za dobrú správu.

Budeme veľmi radi, ak sa do diskusie o tejto problematike zapojíš ja ty. V prvom rade nás zaujíma, či je podľa teba vysoká škola dôležitá k tomu, aby bol človek v živote úspešný. Pokojne sa však rozpíš a nezabudni na argumenty, na základe ktorých môžeme ďalej konštruktívne diskutovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia