Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 8:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego spomína na študentské časy, keď obiehal bratislavské kluby. Ktoré predmety nenávidel na strednej?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vychutnaj si zábery z typickej slovenskej študentskej párty s Egom. Ten prezradil, aký bol študent a čo najviac na strednej nenávidel.

Vysokoškoláci sa už naplno venujú štúdiu, no z času na čas je na mieste aj návšteva viac či menej kultúrnej udalosti. Tých naše hlavné mesto ponúka relatívne dosť a jednu z nich sme sa rozhodli navštíviť aj my. Zaujímalo nás, ako to na takej typickej študentskej párty vyzerá, a tak sme si vyhliadli jednu, kde vystupoval aj Ego a Igor Kmeťo mladší. 

Vďaka našej reportáži sa dozvieš, ako to na podobnej udalosti vyzerá a čo všetko môžeš očakávať. Návštevníci prezradili, odkiaľ pochádzajú, kde študujú a ako dokážu skĺbiť štúdium s nočným životom v hlavnom meste.  

Samozrejme sme vyspovedali aj hlavných aktérov, no odpovede ešte o niečo zaujímavejšie. Egov život na strednej a vysokej škole vyzeral podstatne inak ako teraz a sám tvrdí, že jeho cieľom bolo byť pánov klubov. Dozvieš sa však aj to, kedy si na tieto časy spomína najčastejšie a ako vznikajú jeho texty.

Domov
Zdieľať
Diskusia