Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2018, 20:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Clint Eastwood sa vracia k herectvu a ako 90-ročný drogový priekupník pracuje pre mexický kartel

FILMY A SERIÁLY CLINT EASTWOOD THE MULE
Uložiť Uložené

Kriminálna dráma The Mule dokazuje, že Eastwood ešte nepatrí do starého železa.

Clint Eastwood plánuje návrat pred kamery s veľkou parádou. V kriminálnej dráme podľa skutočných udalostí stvárni 90-ročného drogového priekupníka menom Earl Stone.

Ten pracuje pre mexický drogový kartel a dostane za úlohu preniesť obrovské množstvo kokaínu v hodnote 3 miliónov dolárov do Michiganu. Stone sa však dostáva aj do hľadáčiku protidrogovej jednotky DEA, ktorá mu neľútostne pôjde po krku.

O réžiu sa postaral samotný Eastwood a vo vedľajších úlohách mu budú sekundovať Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Michael Peña či Laurence Fishburne.

Z traileru je jasné, že remeselná zručnosť Eastwooda-režiséra stále neopustila a podľa všetkého sa z jeho strany dočkáme aj výborného hereckého výkonu. Vzhľadom na decembrové uvedenie je jasné, že tvorcovia by radi zamiešali kartami v oscarovej súťaži.

A zatiaľ sa zdá, že sa im to aj podarí. Materiál vyzerá výborne, námet je neskutočne lákavý a Eastwoodova charizma nás do kina opäť dostane. Americká premiéra sa uskutoční 14. decembra (prosinec) tohto roku, slovenská zatiaľ nebola stanovená.

Domov
Zdieľať
Diskusia