Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 15:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mark Wahlberg zaujal internet extrémnym denným režimom. Vstáva o 2:30, aby si zacvičil, a spávať chodí skôr ako množstvo detí

FILMY A SERIÁLY CVIČENIE MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Herec sa udržiava v perfektnej forme aj po štyridsiatke.

Aj dnes patrí Mark Wahlberg medzi najžiadanejších hercov vo svetovom šoubiznise. Napriek svojmu veku 47 rokov sa preto udržiava vo forme, čo najnovšie dokázal na Instagrame.

Zverejnil tam svoj extrémny denný režim, ktorý by bežný pracujúci človek nemal šancu dodržiavať. Mark neustále na Instagram pridáva fotografie a videá zo svojho domáceho fitka, a tak niet pochýb o tom, že o komfort sa obávať nemusí.

Mark Wahlberg zaujal internet extrémnym denným režimom. Vstáva o 2:30, aby si zacvičil, a spávať chodí skôr ako množstvo detí
Zdroj: Mark Wahlberg/Instagram

Herec vstáva už o 2:30 ráno a takmer okamžite sa púšťa do cvičenia v posilňovni. Kým sa dostane ku mailom a telefonátom, stihne sa osprchovať, zvládnuť jedlo, partičku golfu a ešte aj pobyt v kryokomore.

Uprostred dňa si vždy nájde čas na rodinu a deti, dokonca druhýkrát odchádza do posilňovne a napokon si po večeri ľahne do postele už o 19:30. Človek by si mohol myslieť, že predsa tak skoro nemá šancu zaspať, ale keby si vstával po druhej ráno aj ty, hneď by si Markovi rozumel.

Fanúšikovia zostávali v nemom úžase po tom, čo herec svoju dennú rutinu zavesil na Instagram, avšak hneď sa našlo viacero lekárov a výživových poradcov, ktorí nadšenie trochu schladili.

Odporúčané
Triasli sa mi nohy, plakala som a na chvíľu aj ohluchla. Mordor fitnes nie je pre slabé povahy, no išla by som znova (Reportáž) Triasli sa mi nohy, plakala som a na chvíľu aj ohluchla. Mordor fitnes nie je pre slabé povahy, no išla by som znova (Reportáž) 10. februára 2024, 12:30

Markovi odkazujú, že si vybral extrémny životný štýl a telo si na podobný režim dlhší čas zvyká, takže bežní amatéri by nemali v žiadnom prípade len tak z ničoho nič vstávať o druhej a cvičiť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mark Wahlberg (@markwahlberg),

Domov
Zdieľať
Diskusia