Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2018, 13:24
Čas čítania 0:00
Ester Viktória Ziff

Slovákovi pred objektívom pózovala Alessandra Ambrosio a na konte má nejednu titulku Vogue. Dnes sa radí medzi svetovú špičku

MÓDA MÓDA VOGUE
Uložiť Uložené

Branislav Šimončík začínal ako dokumentárny fotograf, no prešiel do vôd modelingu a jeho výrazná tvorba žne úspechy.

Nedostatočne si uvedomujeme ako veľmi úspešní sú Slováci v zahraničí, čo je aj prípadom Branislava Šimončíka, ktorý pôsobí v Portugalsku. Talentovaný fotograf momentálne pracuje pre VOGUEGQ Portugal. Na svojom konte má už niekoľko titulných strán, čo sa rozhodne považuje za veľký úspech. 

Začínal ako dokumentárny fotograf, výraznou sa stala jeho séria fotografií kubánskych boxerov, za ktorú získal aj Fuji Press Photo Prize. Neskôr presedlal na módnu fotografiu, kde žnie obrovský úspech doteraz. 

Okrem spomínaného Vogue a GQ Portugal bola jeho práca publikovaná v rade ďalších svetových časopisov, ako napríklad L'Officiel Spain, VOGUE Mexico, ELLE Vietnam, ELLE Croatia, ELLE Belgium, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Blue Paper magazine a Encens magazine.

Jeho profesionálne fotografie dopĺňajú aj výrazné osoby modelingového priemyslu. Spolupracoval s hviezdami akými sú Winnie Harlow, Alessandra Ambrosio, Barbara PalvinKarolina Kurková. Na poslednej titulke sa k sérií modeliek pridala aj kráľovná pózovania, Coco Rocha

Odporúčané
Streetwear je cool aj v roku 2024. Toto je 8 neopozeraných značiek, ktoré musíš vlastniť Streetwear je cool aj v roku 2024. Toto je 8 neopozeraných značiek, ktoré musíš vlastniť 28. marca 2024, 15:30

Úspešný rodák z Bratislavy je mimoriadne obľúbený aj na sociálnych sieťach, pričom na Instagrame má cez 20,5 tisíc followerov a do jeho armády by si sa mala pridať aj ty!

Branislav Šimončík je slovenská, ale aj svetová špička medzi fotografmi a jeho tvorba o tom rozhodne svedčí. 

Na fotografii je Branislav Šimončík vľavo

Domov
Zdieľať
Diskusia