Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 10:53
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Kylie Jenner stratila svoje ikonické pery. Nechala si z nich odstrániť výplne

MÓDA KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Reality hviezda zo slávneho rodu Kardashian-Jenner sa priznala v komentároch na Instagrame.

Keď sa povie Kylie Jenner, každému hneď napadnú prehnane veľké pery. Kylie bola týmto neprirodzeným lookom známa dlhé roky a nevyhla sa tiež posmeškom, keď injekcie popierala a vravela, že si pery len prekresluje kontúrkou na pery. V roku 2015 však konečne priznala, že si pery necháva napichať. "Mám dočasné výplne pier. Nie som s nimi spokojná, preto to robím."

Zdá sa však, že odkedy mladá reality hviezdička porodila svoju prvú dcérku Stormi, stala sa z nej úplne nová osoba. Prestala byť taká sebestredná a po novom si nechala odstrániť výplne z pier. Priznala to v komentári na Instagrame, kde jej fanúšička napísala, že na tejto fotke vyzerá ako "stará Kylie".

"Zbavila som sa všetkých výplní," odpísala Kylie. Ďalšia fanúšička pod fotku napísala, že vyzerá úžasne s prirodzene vyzerajúcimi perami, na čo jej Kylie odpísala zamilovaných smajlíkov. Zdá sa, že Kylie je so svojím novým vzhľadom spokojná a my musíme uznať, že jej to takto prirodzene pristane omnoho viac. 

No a niekoľko fanúšikov sa už zamýšlalo, či teraz prídu do módy úzke pery, rovnako ako prišli plné, keď Kylie začala s injekciami. Takže ak máš úzke pery a si kvôli tomu smutná, už viac nemusíš! Možno sa skutočne zopakuje situácia spred pár rokov a Kylie týmto zásadným krokom opäť nastolí nové trendy.

Domov
Zdieľať
Diskusia