Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Gucci v kampani jeseň/zima 2018 vsádza na kombináciu infantilnosti a okázalosti, pričom ako modeli značke poslúžili vášniví zberatelia

MÓDA GUCCI MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Talianský módny dom opäť raz dokazuje, prečo si pod vedením Alessandra Micheleho podmanil svet.

Každý, kto mal možnosť vidieť čo i len jediný kúsok módneho domu Gucci pod taktovkou Alessandra Micheleho, vie, že ide o výnimočné diela s dušou. Taliansky fenomén opäť raz prichádza na trh s niečim, čo je (zatiaľ) neopozerané, na prvý pohľad bláznivé a taktiež výstredné. 

Práve okázalosť je totiž bod, vďaka ktorému sa značka s bohatou históriou opäť dostala na vrchol a známe osobnosti siahajú po jej modeloch oblečenia, respektíve obuvi pri každej príležitosti. V priebehu necelých štyroch rokov dokázal menovaný návrhár vďaka svojej nespornej kreativite takmer nemožné a nám nezostáva nič iné, než mu zdať hold za prínos. 

Poctu však zdáva aj samotné Gucci prostredníctvom kampane jeseň/zima 2018, a to nezvyčajným jedincom zbierajúcim obrazy, vzácne predmety, starožitnosti, ale aj hračky či motýle. Ide o kolekciu s výstižným pomenovaním Collectors, ktorá bola odprezentovaná na februárovom týždni módy v Miláne priamo na operačnej sále, kde nechýbali ľudské hlavy, draky, jašterice či miešanie rôznych kultúr. 

Odporúčané
TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White 16. marca 2024, 13:30

Rovnako extravagantná je aj séria záberov od Glena Luchforda kombinujúca do očí bijúcu infantilnosť, spomínanú okázalosť a zlaté obdobie renesancie. Nech sa páči, vychutnajte si predstavenie kúskov napríklad aj s motívmi Paramount Pictures či New York Yankees v bláznivom obale. 

P.S. - Zbierať kukučkové hodiny nie je málo, že milí čitatelia... 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia