Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2018, 18:07
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

V posledný júnový deň si budeš môcť zaobstarať celkom nové YEEZY 350 V2 s prívlastkom „Butter“

MÓDA ADIDAS FOOTSHOP YEEZY
Uložiť Uložené

Pri troche šťastia sa ti jedny z najobľúbenejších tenisiek posledných rokov podarí uchmatnúť.

Už od roku 2015, kedy sa po prvýkrát dostali tenisky z kolekcie adidas YEEZY na pulty obchodov, zaznamenávajú nevídaný ošiaľ. Mnoho zberateľov a fanúšikov pouličnej módy po nich dychtivo prahne a sú schopní za ne zaplatiť i niekoľko stoviek navyše, pretože je častokrát veľmi obtiažne sa ku nim dopracovať.

Po novej siluete YEEZY 500 a čiernom prevedení YEEZY Powerphase sa najbližšie dostanú do predaja prvé tohtoročné YEEZY 350 V2 a stane sa tak už 30. júna. Tenisky nesú prívlastok „Butter“ a oproti minuloročným releasom postrádajú nápisy na bočnej strane.

V posledný júnový deň si budeš môcť zaobstarať celkom nové YEEZY 350 V2 s prívlastkom „Butter“
Zdroj: adidas

Vďaka Footshopu si ich budeš môcť pri troche šikovnosti zaobstarať i ty. Predaj sa totiž uskutoční formou instore raffle vo všetkých troch kamenných predajniach v Bratislave, Prahe a v Budapešti. Okrem toho tiež prebehol raffle na instagrame, takže pokiaľ si ho premeškal, uisti sa že sa ti to nabudúce nestane. Ďaľšie informácie sa dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia