Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018, 10:57
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Nahá blogerka sa vzdala tradičného spôsobu života. Žije v džungli a ušetrila už tisíce eur

ZAUJÍMAVOSTI VEGÁNSTVO
Uložiť Uložené

Tarzanova žena si svoj nový život nevie vynachváliť.

Austrálska blogerka Freelee zanechala klasický spôsob života a vydala sa žiť spoločne so svojím priateľom do juhoamerického dažďového pralesa v súlade s prírodou. Odvážna 37-ročná aktivistka, pochádzajúca z Queenslandu, je známa najmä vďaka svojmu verejnému vystupovaniu na sociálnych sieťach, kde sa prezentuje ako ortodoxná vegánka. V džungli pestuje dokonca aj vlastné ovocie a vďaka novému životu už údajne ušetrila viac ako 4000 dolárov.

V útrobách dažďového pralesa nažíva blogerka úplne nahá. Nezabudla však na moderné technológie a svoj život dokumentuje prostredníctvom Instragramu a jej Youtubového kanálu. Zriekla sa každodenných starostí, no taktiež aj kozmetických prípravkov, žiletky či make-upu. Na svojich sociálnych sieťach si už našla mnoho priaznivcov, obdivujúcich jej odvážny krok. Na jej novom Instagramovom profile je ich už približne 57-tisíc a na predošlom dokonca viac ako 340-tisíc.

Konzumuje výlučne len orechy a ovocie. Telesnú hygienu vykonáva v monzúnových dažďoch a vodu pije z rieky. Údajne má nový spôsob života blogerky blahodarný vplyv na jej fyzické, no rovnako aj psychické zdravie. Freelee si svoj momentálny džungľový svet nevie vynachváliť a má v pláne inšpirovať všetkých ľudí, ktorí nemajú dostatok odvahy na splnenie svojich snov. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia