Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Sobota 31. 10. 2020 meniny má Aurélia

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
PR správa

V spolupráci s Andersen. 

Čo je PR správa?

Článok je dodaný kompletne od inzerenta a REFRESHER nezasahoval vôbec, alebo len minimálne.

Gastro - Prevádzky
1
Denisa Bodková
20. jún 2018, 16:41
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Ešte lahodnejšie príchute, bláznivé kornútky či čokoládová fontána. V rozprávkovej zmrzlinárni Andersen sa fantázii medze nekladú

Leto bez zmrzliny nie je ono, a preto ti predstavujeme ďalšiu výnimočnú prevádzku v centre Bratislavy.

Denisa Bodková
20. jún 2018, 16:41
Ešte lahodnejšie príchute, bláznivé kornútky či čokoládová fontána. V rozprávkovej zmrzlinárni Andersen sa fantázii medze nekladú
Zdroj: instagram.com
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
1
Uložiť na neskôr.
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Ako to už máme vo zvyku, pravidelne ťa informujeme o gastroprevádzkach, ktoré nás niečím zaujali. Svet zmrzlín máme celkom dobre zmapovaný, avšak stále vieme objaviť niečo nové. Dnes ti predstavíme zmrzlináreň, ktorá sa nachádza na Hviezdoslavovom námestí, v tesnej blízkosti sochy Hansa Christiana Andersena

 

Majitelia svoju zmrzlináreň pomenovali priamo po slávnom spisovateľovi, ktorý Bratislavu navštívil v roku 1841, a teda nesie názov Andersen. A v čom je tak dobrá?

 

 

Zmrzlina je pripravovaná podľa tradičnej talianskej receptúry, obohatená fantáziou a skúsenosťami. Základ pre sorbety tvorí čerstvé ovocie od drobných slovenských farmárov a pri mliečnych príchutiach sú to suroviny tej najvyššej kvality od talianskych dodávateľov.

 

 

Majitelia sa snažia každý rok prinášať zákazníkom novinky priamo z Talianska. Zúčastňujú sa svetových výstav z cukrárenskej gastronómie, kde tí najväčší odborníci prezentujú novinky pre nadchádzajúcu sezónu.

 

Zmrzlináreň Andersen ponúka tento rok novinku v podobe Termix vegan čokolády, kde si prídú na svoje aj ľudia intolerantní na laktózu, ako aj diabetici. Veľmi oblúbená medzi zákazníkmi je aj vegan Čoko Nero, zmrzlina bez pridaného cukru.

 

 

„Vegan zmrzliny máme okrem ovocných sorbetov aj arašidovú zmrzlinu alebo mandĺovú zmrzlinu, pripravenú na ryžovom základe. Rovnako aj kornútky ponúkame vegan, bezlepkové, čokoládové, karamelové a pre našich najmenších oblúbené cukríkové, orieškové alebo novinka tejto sezóny je čierny kornútok so zlatými guličkami,” prezradila nám majiteľka zmrzlinárne.

 

Nás zaujala aj čokoládová fontána, ktorou si môžeš svoju zmrzlinu poliať a tá sa ti lahodne roztečie po sladkých kopčekoch.

 

 

My sme sa sem, samozrejme, prišli pozrieť a natočili sme krátku reportáž, ktorou sa môžeš inšpirovať. Klikaj na náš Youtube kanál a sleduj nové Freshnews, kde sa o zmrzlinárni Andersen dozvieš niečo viac.

 

 

Viac sa dozvieš na ich Instagrame

Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Ohodnoť článok
6
Zdieľaj článok
Hodnotenie tohto článku je dostupné len s aktívnym predplatným REFRESHER+.
Predplatiť si
Zrušiť
Pri hodnotení článku nastala chyba. Skús sa nanovo prihlásiť a znova ohodnotiť článok.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie
Domov
Zdielať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.