Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2018, 18:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tínedžerský seriálový hit 13 Reasons Why sa dočká 3. série. Na deprimujúce stredoškolské prostredie nadviaže Netflix už v roku 2019

FILMY A SERIÁLY 13 REASONS WHY
Uložiť Uložené

V ďalšom roku sa verní fanúšikovia seriálu môžu tešiť na 13 nových epizód.

V novej sérii budeme môcť pravdepodobne znova počítať s hercami, ako Dylan Minnette (Clay), Miles Heizer (Alex) či Alisha Boe (Jessica). Podľa slov sympatickej Katherine Langford (Hannah) sa však jej postava už do 3. série z pochopiteľných dôvodov nevráti.

Oznámenie o natáčaní druhej série bolo aj pre skalných nadšencov seriálu veľkým prekvapením. Išlo predsa o uzavretý príbeh, no nie? Druhá sezóna ale ukázala, že ešte existuje spôsob, ako divákov zaujať a naďalej rozvíjať samovraždou ukončenú dejovú líniu.

No v prípade tretej série sa táto otázka ešte viac vystavuje do popredia. Dá sa v deji zmysluplne pokračovať? Odpoveď by sme sa mali dozvedieť už o rok. Občas by ale nezaškodilo, keby sa tvorcovia riadili pravidlom, že v najlepšom treba skončiť. Už ani druhá séria totiž nebola prijaté tak kladne ako jednotka. A ako oznámenie o 3. sérii vnímate vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia