Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2018, 18:18
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Silná búrka v Bratislave vytopila Central aj podchody. Niektoré autá uviazli v meter vysokej vode

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Trnavské mýto sa počas masívnej búrky stalo nepoužiteľným.

Na Trnavskom mýte už niekoľko týždňov vzniká nový podchod a musíme uznať, že vyzerá celkom dobre. Niektoré časti však už teraz vyzerajú ako dokončené, no ich funkcionalita je otázna.

Slovensko teraz pomerne často sužujú letné búrky, ktoré prichádzajú rozohnať nekompromisné horúčavy. Je nám úplne jasné, že sa nejakých tých mlák a menších záplav dočkáme, no nový podchod by na podobné prípady mal byť určite pripravený.

Do Bratislavy sa však poobede dohnala pomerne intenzívna búrka a už o pár minút po jej začiatku začal mať podchod na Trnavskom mýte seriózne problémy. Voda dnu nielenže vtekala tade, kade nemala, no mala problém aj s odtekaním. Situácia sa za pár minút vyhrotila a ľudia sa cez kľúčový podchod nahradzujúci priechody pre chodcov začali brodiť, keďže na niektorých miestach voda dosahovala aj niekoľko centimetrov.

Ani zvyšok Bratislavy však na tom nebol priaznivo, s premávkou malo problém viacero električkových, autobusových i trolejbusových liniek a autá často zapadali v skutočne veľkých mlákach. Vytopilo dokonca aj garáž v Centrali, ktorý je momentálne zatvorený.

Problematický bol aj prejazd pod Prievozskou ulicou. 

Silná búrka v Bratislave vytopila Central aj podchody. Niektoré autá uviazli v meter vysokej vode

Dobre nedopadla ani Legionárska ulica.

 Rača je na tom katastrofálne.

Silná búrka v Bratislave vytopila Central aj podchody. Niektoré autá uviazli v meter vysokej vode
Zdroj: Instagram/@cambinkaaa
Späť
Zdieľať
Diskusia