Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2018, 9:56
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Slovenské a české ženy vám predvedú, ako sa obliecť vkusne a nepôsobiť tuctovo

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Naše milované nežnejšie polovičky sú nielen najkrajšie, ale nechýba im ani štýl, ktorým by zabodovali aj v uliciach svetových metropol.

Ako to už býva začiatkom každého mesiaca zvykom, tak ani tentokrát nevynecháme náš subjektívny výber tých najzaujímavejších outfitov v podaní žien zo Slovenskej, respektíve Českej republiky. Opäť sa bude na čo pozerať, a to nielen po stránke krásy, ktorou oplývajú slečny a dámy zo záberov. 

Keďže posledné dni a týždne sú na dané obdobie poriadne horúce, tak priamo úmerné tomu sú aj outfity, ktoré môžeme denne vídať v našich uliciach. Teší to samozrejme najmä mnohých pánov, ktorých vďaka tomu už začiatkom leta musia poriadne bolieť krky z toľkého otáčania sa... Naspäť ale k móde, ktorá je alfou a omegou dnešného článku a zástupkyne nežnejšieho pohlavia z našich končín znova dokazujú, že ju majú v malíčku. 

Zabudnite teda na hrubé roláky, mikiny či dokonca kabáty s čiapkami a vychutnajte si pohľad na ľahké a svieže kombinácie, na ktoré sme toľko čakali. 

Ešte predtým si avšak predstavíme trojicu najúspešnejších outfitov podľa vášho hlasovania za predchádzajúci mesiac apríl. Vašim srdciam ulahodila najviac Bronka trhajúca rekordy v počte bodov, pričom s veľkým odstupom za ňou obsadila pomyselnú striebornú pozíciu Michaela a konečné bronzové miesto sa tentokrát ušlo krásnej Natálií

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Viktória /@viktoriaorlicka 

kožená bunda: Saint Laurent Paris / kabelka & tenisky: Balenciaga / slnečné okuliare: Gucci

Slovenská modelka s dušou rebelky je priamym dôkazom toho, že kombinácie v rámci high fashion môžu vyzerať vkusne. Takmer celočierny outfit patrí medzi to najlepšie, čo sme vôbec kedy videli v podaní žien z našich dvoch malých krajín. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @viktoriaorlicka,

Petra /@macovap

Po celočiernom tu máme na striedačku aj celobiely look a v podstate ani nemáme čo ďalej napísať. Petra je jednoducho dokonalá a jej úsmev je na nezaplatenie. 

Sonička /@sonyafichte

tenisky: Nike 

Ďalšia kráska spod Tatier, ktorá okúsila modeling, ale v posledných týždňoch sa aktívne začala venovať stylingu a v prípade, že jej to pôjde minimálne tak dobre ako na samej sebe, tak o nedostatok práce sa nemusí obávať. 

Markétka /@marketaliday

tenisky: Nike Air Jordan 

Partnerka Zaya z HHC si ako jedna z malá Sloveniek či Češiek už dlhodobo ide prevažne streetwearovú módu, a to bez ohľadu na trendy, čo veľmi ceníme. Daný outfit kombinujúci denim, basketbalovú obuv a ležérne nohavice hodnotíme na 11 bodov z 10. 

Sofia /@sofittka

Lesklá obtiahnutá sukňa v kombinácii s voľnou bodkovanou košeľou je ako vystrihnutá z módneho magazínu a mladej plavovláske pridáva na kredite. 

Alexandra /@alex_x.andra

tenisky: Vans

Jednoduché a pekné. Atraktívna Bratislavčanka opäť boduje a získava si ďalšie naše sympatie. 

Alžbeta /@ellizabethh 

Vzhľad typický pre parížské dámy si počas štúdia v Dánsku osvojila aj táto sympatická slečna. Kombináciu úzkej lesklej sukne a voľnej blúzky navyše tematicky doplnila o baretku v červenom odtieni.  

Alexandra /@alexsedlackova 

tenisky: Vans

Jedna z popredných influenceriek v rámci Českej republiky má štýl v malíčku a outfitom zo záberov nižšie to jasne potvrdzuje, alebo nie? 

Tereza /@ttapple

top: FTSHP + LAFORMELA / tenisky: Reebok 

Naše obľúbené jabĺčko už síce nie je všade ako pred pár mesiacmi, čo ale neznamená, že Tereza zanevrela na módu, opak je pravdou. Ak sme pri Markétke spomínali jej zanietenosť pre streetwear, tak pri štíhlej kráske platí naše tvrdenie dvojnásobne, a to nepreháňame. 

Bronka /@bronislavka 

tenisky: Nike x CDG

Rovnako ako minulý mesiac, tak aj tento nám uzavrie rodáčka z Košíc, ktorá už dlhodobo žije za hranicami krajiny. Získa si opätovne vaše srdcia? 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu a spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia