Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 18:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hannah nebola jediná obeť znásilnenia. Prvý trailer pre 2. sériu seriálového hitu 13 Reasons Why sa vydáva nečakanými a dramatickými cestami

FILMY A SERIÁLY 13 REASONS WHY
Uložiť Uložené

Hanninou samovraždou príbeh neskončil.

Seriálová adaptácia knihy 13 Reasons Why od Jaya Ashera sa chytila mimoriadne dobre, takže tvorcovia nám ponúknu druhú sériu. Tá bude vychádzať čisto z fantázie scenáristov, keďže Asher žiadne pokračovanie nenapísal.

 

V prvej sérii sme mohli sledovať príbeh Claya Jensena (Dylan Minnette), ktorý obdrží balík plný audiokaziet. Nahrala ich jeho kamarátka Hannah Baker (Katherine Langford) a vysvetľuje na nich, prečo sa rozhodla spáchať samovraždu.

A ako sa dozvedáme z traileru, Hannah nebola jediná. Podľa scenáristu Briana Yorkeya sme v prvej sérii videli Hanninu verziu udalostí. Ešte však podľa neho ostáva mnoho povedať o ostatných postavách, aj samotnej Hannah.

Jej príbeh totiž jej smrťou neskončil. Ku Clayovi sa dostávajú záhadné fotografie, ktoré odhaľujú temnú pravdu o škole Liberty High.

Okrem spomenutej dvojice Minnette a Langford sa do seriálu vráti aj kompletný kasting predchádzajúcej série. Opäť sa teda objaví Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Devid Druid, Amy Hargreaves a Kate Walsh.

Odporúčané
13 Reasons Why má novú obeť. Zavraždil Clay študenta, ktorý znásilnil Hannah? 13 Reasons Why má novú obeť. Zavraždil Clay študenta, ktorý znásilnil Hannah? 15. augusta 2019, 16:07

Premiéry druhej série sa dočkáme 18. mája (květen) 2018. Trailer pôsobí pomerne intenzívne, takže nás evidentne opäť čaká emocionálna jazda. Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia