Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018 o 15:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson sa vrátia v pokračovaní skvelej komédie Hitman’s Bodyguard

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nie úplne nečakaná, ale rozhodne pozitívna správa.

Minulý rok dorazila do našich kín komédia Hitman’s Bodyguard v hlavnej role so Samuelom L. Jacksonom a Ryanom Reynoldsom. Chalani sa slušne vyblázniili, zahláškovali si a Hollywood nám opäť pripomenul, že nikto nezvládne motherfuckerovať na takej úrovni ako Sam Jackson. 

Dnes to už máme oficiálne, a teda fakt, že si to všetci prítomní zopakujú. Teda okrem postavy Garyho Oldmana, že? Potvrdené to na 100% nie je, ale určite sa vrátia hlavné postavy, pričom niektoré vedľajšie dostanú viac priestoru. Sequel sa totiž bude volať The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Zdá sa, že Samuelov nájomný vrah požiada parťáka o pomoc s ochranou jeho manželky (Salma Hayek). Premiéry sa nedočkáme skôr ako v roku 2020. Scenár by mal napísať autor jedničky a režírovať by opäť mal Patrick Hughes, zodpovedný za jednotku či Expendables 3. 

Domov
Zdieľať
Diskusia