Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2018, 21:26
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Blogerka poukazuje na to, ako sa líšia dokonalé fotky na Instagrame od skutočnosti

MÓDA KRÁSA
Uložiť Uložené

Žena bojuje proti stereotypom svojimi fotografiami, ktoré majú za úlohu ukázať, ako sa môže rovnaká postava líšiť na fotke a v skutočnosti.

Každý z nás sa denne stretáva s dokonalými fotografiami na Instagrame, ktoré prezntujú dokonalú ženskú krásu a predovšetkým telo. No dokonalá krása je relatívny pojem. Každý z nás je svojím spôsobom krásny a nikde nie je exaktne napísané, ako by pekný človek mal vyzerať. Navyše, tieto dokonalé fotografie na sociálnych sieťach s nádhernym prostredím, úžasnou atmosférou, fancy filtrom a šťastným výrazom v tvári sú z veľkej časti klamlivé a nereflektujú skutočnú realitu. 

Blogerka Millie Smith sa ale rozhodla bojovať proti stereotypom a ukazuje, aký veľký rozdiel môže predstavovať Instagram a realita. Jej vynaliezavé fotografie si získali tisíce fanúšikov po celom svete. Millie inšpiruje ľudí k tomu, aby sa nehrali na niečo iné a aby sa nehanbili za svoju prirodzenosť, ktorá je vo väčšine prípadov ešte dokonalejšia a pozoruhodnejšia. Jej motivačná kampaň, do ktorej taktiež zapojila aj svojich priateľov, rozhodne stojí za zhliadnutie a podporu. Veď sa o tom presvedč sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia