Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 14:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Emily Ratajkowski pridala novú fotku z doby, keď mala iba 12 rokov, a nevhodné komentáre sa len tak hrnuli. Modelka si z nich už nič nerobí

ZAUJÍMAVOSTI EMILY RATAJKOWSKI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Modelka na Instagrame zverejnila momentku z detstva.

Modelka Emily Ratajkowski sa nikdy netajila tým, že rada vystavuje svoje telo a postavu aj na verejnosti. Emily pritom začínala s modelingom už v mladom veku a práve fotografie z minulosti jej už stihli priniesť aj množstvo nevhodných komentárov, ktoré nepatria ku fotografii žiadnej ženy, ba čo viac, ani žiadneho človeka.

Emily pred pár týždňami zverejnila fotku z doby, keď bola v puberte, a tentoraz zavesila na svoj Instagram momentku z dávneho leta. Mala vtedy približne 12 rokov a ako popis ku fotke napísala, že leto po šiestej triede bolo veľmi bláznivé. Aj keď si na úchylných a otravných komentátorov na internete všimla a má s nimi bohaté skúsenosti, ľudia ju neprestávajú prekvapovať.

 

Summer of 6th grade was tight.

Příspěvek sdílený Emily Ratajkowski (@emrata),

Aj pod fotografiou, kde mala len 12 rokov a bola ešte len na samotnom začiatku vývoja svojej sexuality, ju začali komentujúci užívatelia premieňať na sexuálny objekt. Jeden z nich napísal, že bláznivé nebolo len leto, ale aj prsia malej Emily. Ďalší označil svojho kamaráta so slovami, že keby mal on šancu chytiť tieto 11-ročné dievčiny, ani nevie, čo by s nimi urobil.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Podobné nevhodné komentáre pokračovali narážkami na stredoškolských učiteľov telesnej, ktorí by kvôli podobnému telu boli ochotní riskovať všetko a jeden užívateľ zakončil svoju poznámku s vetou o tom, ako si jej učiteľ teraz pravdepodobne odpykáva doživotný trest. Emily našťastie hlúpe poznámky neberie vážne, lenže množstvo z užívateľov by si zaslúžilo lekciu o tom, ako sa správať k ženám.

Emily pred pár rokmi dokazovala fanúšikom, že nemá umelé prsia


Domov
Zdieľať
Diskusia