Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2018, 19:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zmrzlinový kornútok, aký Bratislava ešte nevidela. Luculus ohúril Slovákov 37 centimetrovou dobrotou, ktorú ledva udržíš v ruke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zmrzlináreň Luculus vymyslela nadchádzajúci hit leta.

Letné počasie dorazilo do Bratislavy o čosi skôr, ako sme to všetci očakávali, a tak treba aj rýchlejšie otvoriť zmrzlinovú sezónu. My sme sa preto vybrali do ulíc hlavného mesta, aby sme otestovali jednotlivé zmrzliny, čo onedlho uvidíš aj na videu, lenže pri jednej sme sa museli zastaviť. Jedna z najobľúbenejších prevádzok Luculus Ice Saloon si pre svojich zákazníkov pripravil veľkú vychytávku, akú Bratislava zrejme ešte nevidela.

Obľúbená zmrzlináreň vytiahla zbraň najsilnejšieho kalibru, pretože začala ľuďom ponúkať aj zmrzlinu v obrovskom kopčeku. Dosahuje až 37 centimetrov na výšku a jednoznačne si zaslúžil označenie XXL, pretože jeden človek ho má problém udržať v oboch rukách.

Nejde samozrejme o najlacnejšiu záležitosť, ale raz či dvakrát za leto si ho s kamarátmi určite budete môcť dovoliť, a tak niet pochýb o tom, že sa pravdepodobne stane veľkým hitom. Kto by nechcel zájsť na zmrzlinu, objednať si obrovský kornútok a ešte sa ho aj snažiť zlízať za čo najkratší čas, pretože sa mu začne extrémne rýchlo topiť priamo v rukách? A to ani nespomíname dobrotu v podobe zostávajúceho kornútku.

Zmrzlinový kornútok, aký Bratislava ešte nevidela. Luculus ohúril Slovákov 37 centimetrovou dobrotou, ktorú ledva udržíš v ruke
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia