Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2018, 11:14
Čas čítania 0:00
Sona O.

Vytvoriť dokonalú fotku na Instagrame nie je také ťažké. Blogerka ti ukáže, ako sa prikrášlené zábery líšia od reality

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Prečo sú fotky na Instagrame klamstvo a ako na perfektný záber?

Blogerka a dizajnérka Karina Irby sa často fotí v bikinách, pretože tak prezentuje svoju módnu značku. Aj napriek tomu sa však nesnaží nasadiť žiadnu tvár dokonalosti a svojim fanúšikom sa ukazuje taká, aká v skutočnosti je, so všetkými chybičkami krásy. 

Aby poukázala na falošnosť, ktorá často vládne na sociálnych sietiach, rozhodla sa publikovať video. V ňom ukazuje, ako sa dajú fotky upraviť do dokonalosti a oklamať tak skoro každého.

"Predstavujem vám klasickú "Insta dievča" úpravu," povedala vo svojom poste, "vďaka ktorej sa jej stehná stanú hladkejšie, zadok pevnejší, pás menší, prsia väčšie a jej online sebavedomie prerazí strop."

SECRETS OUT Introducing to you the classic “Insta Girl Edit”, where the skin gets smoother, the ass gets better, the boobs get bigger, the waist gets smaller and online confidence goes through the roof. But what happens offline? When did we lose our little girl confidence? When we were young we didn’t care how we look, and we surely didn’t compare ourselves to the girl next to us. Whether it be Social Media, magazines, movies or Hollywood... something changes and we start endlessly comparing ourselves to others and strive to potentially be something we aren’t. I’ve been there. And I’m confident a lot of us reading this have, or are still painting a different picture of themselves. The sooner we decide to accept ourselves for who we are and care less about other people’s criticism, the happier we are going to be. I know from first hand experience I am!

Príspevok, ktorý zdieľa KARINAIRBY (@karinairby),

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

28-ročná blogerka v krátkom klipe ukazuje jednoduché triky, ktoré zvyknú dievčatá používať pri úprave svojich fotografií. Ako zdokonaliť črty tváre či zvýrazniť lícne kosti, aby pôsobili ostrejšie

"Kedy sme stratili naše dievčenské sebavedomie?" pýta sa, "keď sme boli mladšie, nestarali sme sa o to, ako vyzeráme. Určite sme sa neporovnávali s inými dievčatami vedľa nás."

Hoci mnohí radi zdieľajú svoje "pred" a "po" zábery, ktoré sa väčšinou točia okolo úspešnej diéty či cvičenia, Kirby to robí presne naopak.

Odporúčané
Anonymne ukrývajú po celom Slovensku peniaze. Kto stojí za profilom Cash Catch a prečo ich kritizujú? (ROZHOVOR) Anonymne ukrývajú po celom Slovensku peniaze. Kto stojí za profilom Cash Catch a prečo ich kritizujú? (ROZHOVOR) 8. apríla 2024, 14:30

"Trollovia možno povedia, že som teraz tučná, no cítim sa oveľa lepšie ako predtým, som šťastná a zdravá. Vtedy som sa o seba nestarala, nejedla som správne a nebola som zdravá. Áno, pribrala som ako tuk, tak aj svaly, no teraz cvičím 4-krát do týždňa a jem kvôli môjmu telu."

"Som o 9 kíl ťažšia a cítim sa fantasticky! Chcela som vám ukázať, že vaše telo sa nevyformuje zo dňa na deň. Medzi týmito fotografiami je rozdiel 4 roky. Každé telo je iné a bude sa aj unikátne meniť. Musíte mať skrátka zo seba ten správny pocit, tvrdo trénovať a zdvíhať závažia," odporučila svojim fanúšikom.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

"Tri ženy, tri telá, tri príbehy, tri rozdielne názory a osobnosti. Milujte sa také, aké ste a usmievajte sa na svet! Potom sa aj on na vás usmeje späť." 

Na Instagrame má už 840-tisíc sledovateľov a hoci niektorí jej filozofiou opovrhujú, iní ju zbožňujú. Nájdu sa dokonca aj takí, ktorí ju obviňujú aj z plastickej operácie, no ona sa takýmto názorom iba smeje a hovorí, že je úplne prirodzená a jej telo sa takto zmenilo stravou a cvičením. 

Domov
Zdieľať
Diskusia