Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 11:50
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Spor medzi slovenskými youtubermi: Naked Bananas reagujú na narážku od Zrebného a Frlajsa

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Na slovenskej youtubovej scéne sa schyľuje k sporu medzi chalanmi z Naked Bananas a dvojicou Zrebny & Frlajs.

Medzi slovenskými youtubermi to opäť začína vrieť. Tentokrát medzi známou dvojicou Zrebny & Frlajs a chalanmi z kanálu Naked Bananas. Predpokladáme, že si určite zachytil najnovšie video Typy rozchodov od Mateja Zrebného a Lukáša Frlajsa, kde účinkovala taktiež aj youtuberka Moma. Ak áno, potom si istotne neprehliadol ich ukrytú narážku na tvorbu chlapcov z Rače.

Všetko to začalo tým, že sa v spomínanom videu objavila zmienka, ktorá bola mierená na dobre známe trio z kanálu Naked Bananas. Matej sa v jednej scéne pokúšal rozísť s Jasminou Alagič so slovami že má cancer. Jasmina mu na to prekvapene odpovedala: "Cancer?" Následne na to sa otočila do kamery so slovami: "Chalani, ale veď on nepozerá videá Baked Ananas. Z čoho by to dostal?" Nikomu snáď vysvetľovať nemusíme, komu bola narážka adresovaná.

Včera sa ale k videu vyjadrili aj Naked Bananas a to prostredníctvom krátkeho sketchu na svojom instagramovom profile. Vo videu s popisom "Ďalší cancer od nás" sa chlapci snažili parodovať Mateja, ktorého nazvali Maťko Zberný, no spomenuli taktiež aj Jasminu pomenovaním Jasminka Alerdžik. Je očividné, že mladí youtuberi sa pravdepodobne moc v láske nemajú. No a nám nezostáva nič iné, iba čakať, ako sa bude celá situácia daľej vyvíjať.

Rozhodne nezabudni skontrolovať tvorbu oboch kanálov, ktorá zaručene stojí za to.

Video od Zrebného a Frlajsa obsahujúce skrytú narážku (2:50):

Vyjadrenie od Naked Bananas v podobe instagramového sketchu:

 

Ďalši cancer od nás

Príspevok, ktorý zdieľa @ nakedbananas69,

Anketa:
Koho tvorba ťa baví viac?
Zrebny & Frlajs
Naked Bananas
Zrebny & Frlajs
20 %
1412 Hlasov
Naked Bananas
80 %
5618 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia