Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2018, 19:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor vyčíňal ako blázon. Najnovšie zverejnené zábery ho zachytávajú v momentoch, keď rozbíjal okná a nedal sa zastaviť

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník si zrejme na tanier naložil viac, než mohol zvládnuť.

Conor McGregor si za posledné dni vyrobil toľko problémov, že o nich ani sám nesníval. Do amerického New Yorku prišiel brániť svojho kamaráta z UFC, podarilo sa mu porozbíjať okná a poškodiť vozidlo, ale aj skončiť s obvinením z napadnutiach troch ľudí. Viacero bojovníkov muselo odvolať svoje zápasy na podujatí UFC 223 práve kvôli vyčíňaniu írskeho bojovníka.

Oficiálny kanál organizácie UFC priniesol pred pár hodinami dlhší vlog o tom, ako celý incident prebiehal a video obsahuje aj omnoho viac záberov priamo z momentov, kedy bol Conor zmyslov zbavený. Kamaráti naňho síce kričali, nech neblázni, pretože pôjde do väzenia, ale Ír sa nenechal zastaviť ani pracovníkmi bezpečnostnej služby. Bojovník Michael Chiesa ani netušil, čo sa to pred vozidlom začalo diať a už mal na čele odrazu reznú ranu po tom, čo doň McGregor hodil vozík.

Ír sa o pár hodín neskôr prihlásil na polícii, kde ho obvinili zo štyroch trestných činov a prepustili na kauciu vo výške 50-tisíc dolárov. Pokračovanie súdneho pojednávania by sa malo uskutočniť v júni a McGregor by teoreticky mohol na pár rokov skončiť aj za mrežami, aj keď to zrejme nie je veľmi pravdepodobné. Uvidíme, či napokon šlo len o extrémne prepracovanú mediálnu hru, alebo sa Conor jednoducho nechal vyprovokovať Khabibom Nurmagomedovom.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia