Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018 o 13:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žiť na súkromnom ostrove miliardára a dostávať za to kráľovsky zaplatené? Branson hľadá človeka, ktorý mu bude dobrým asistentom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pracovná ponuka, aká sa neobjavuje každý deň.

Miliardár Richard Branson sa pravidelne objavuje v médiách a rozhodne sa publicity nebojí. Pred pár mesiacmi dokonca s partiou mladých kolegov prečkal na svojom súkromnom ostrove Necker Island aj hurikán a najnovšie hľadá človeka, ktorý by sa na rovnaký ostrov presťahoval.

Nejde o žiadnu reality show, ale o skutočnú pracovnú ponuku, pretože Keny Jones ako manažér ostrova a Richard Branson hľadajú jedného nového zamestnanca. Jeho úlohou bude administratívne spravovať kanceláriu samotného Richarda a zároveň pracovať ako asistent Kenyho, a tak nepôjde o najľahšiu úlohu. Mať zodpovednosť za dve mimoriadne vyťažené kancelárie nie je vždy zábavné, avšak nový pracovník získa dostatočnú motiváciu na to, aby to zvládal.

Prvou podmienkou je presťahovanie na Necker Island, pretože ostrov sa predsa najlepšie spravuje priamo z ostrova, a štedrá bude aj výplata, aj keď jej presnú výšku v inzeráte Keny Jones nezverejnil. Na ostrove sa nebudeš musieť starať o ubytovanie či jedlo, pretože ti bude všetko poskytnuté.

Ak máš o pozíciu záujem, stačí do 10. marca poslať krátke video  a životopis na konkrétnu e-mailovú adresu, v ktorom sa predstavíš a zaujmeš človeka na druhej strane obrazovky. Konkurencia bude samozrejme obrovská, ale jednoznačne nemáš čo stratiť, a tak ťa odoslanie jedného videa nebude stáť skoro nič.

Žiť na súkromnom ostrove miliardára a dostávať za to kráľovsky zaplatené? Branson hľadá človeka, ktorý mu bude dobrým asistentom
Zdroj: Virgin


Domov
Zdieľať
Diskusia