Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2018, 12:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Život zosnulého Paula Walkera bude zvečnený v emotívnom dokumente I Am Paul Walker. Uvidíme ho už v lete

FILMY A SERIÁLY PAUL WALKER
Uložiť Uložené

Hviezda akčnej série The Fast and the Furious sa už o niekoľko mesiacov dočká vlastného dokumentárneho filmu, ktorý divákom priblíži jeho prácu aj vášeň k oceánom.

Stanica Paramount Network oznámila, že pracuje na dokumente o herocvi Paulovi Walkerovi, ktorý v roku 2013 nešťastne zahynul počas natáčania snímky Furious 7. Projekt ponesie názov I Am Paul Walker a zastreší ho producent Derik Murray, stojaci napríklad aj za minuloročným dokumentom I Am Heath Ledger.

Život zosnulého Paula Walkera bude zvečnený v emotívnom dokumente I Am Paul Walker. Uvidíme ho už v lete
Zdroj: Universal Pictures

O réžiu sa postará Adrian Buitenhuis, ktorý prezradil, že dokument bude obsahovať rozhovory s mnohými Paulovými hereckými kolegami aj priateľmi. Snímka údajne preskúma hercovu plodnú filmovú kariéru a okrem iného údajne ukáže aj jeho lásku k svetovým oceánom či prácu na obnovení Haiti po ničivom zemetrasení.

Ako už mnohí viete, Walker zahynul pri automobilovej nehode vo veku 40 rokov. Fanúškovia ho poznali najmä ako Briana O'Connera z akčnej série The Fast and the Furious, bol však známy aj svojimi filantropickými aktivitami.

Jeho vtedy ešte 15-ročná dcéra Meadow založila nadáciu, ktorá aj po Paulovej smrti ďalej podporuje boj za ochranu oceánov a voľne žijúcich živočíchov. Dokument s názvom I Am Paul Walker bude prostredníctvom Paramount Network sprístupnený už toto leto.

Domov
Zdieľať
Diskusia