Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 17:43
Čas čítania 0:00
Radka T.

Nechal sa potetovať úplne na čierno vrátane očí. Muž teraz desí okolie, jeho prerod vraj dokáže pochopiť len on sám

ZAUJÍMAVOSTI TETOVANIE
Uložiť Uložené

S randením však problémy nemá.

Eli Ink kedysi vyzeral ako obyčajný mladý muž, ktorý na seba nepútal pozornosť ničím zvláštnym či extravagantným. O to viac prekvapuje, ako radikálne dokázal zmeniť svoj vzhľad. Či k lepšiemu, nad tým možno len polemizovať. On je však takto spokojný, svoje telo zmenil na tmavé plátno presne podľa plánov.

To, ako vyzerá 27-ročný Eli, sa nedá prehliadnuť, ani keby sa ktokoľvek snažil. Svoju kožu si nechal potetovať kompletne na čierno, čo by možno neprekážalo, lenže zdesenie vyvoláva pohľad hlavne na jeho oči. Tie totiž tiež museli prežiť kontakt s čiernym atramentom, ale ušetrené neostali ani pery a dokonca ani ich vnútro. Spodnú peru navyše natiahol do obrovských rozmerov.

Tetovaním každého kúsočku tela strávil desať rokov a s výsledkom je spokojný. Chcel tak ukázať, kam až môže zájsť modifikácia ľudského tela. To svoje považuje za umelecké plátno, na ktorom môže ukazovať svoje najlepšie umelecké diela. Eli v tom má jasno. Chce vyzerať ako z Picassovho obrazu. Proces jeho premeny však ani zďaleka nie je dokončený.

Eli si uvedomuje, že jeho premena a aktuálny výzor sa nestretnú u ľudí s pochopením. Ani sa však o to nesnaží. „Podľa mňa jedinou osobou, ktorá pochopí môj prerod správne, som ja. Nesnažím sa to nikomu opísať,“ cituje ho MailOnline. Je veľkým milovníkov abstraktných obrazov a to, čo porobil so svojím telo, je len ďalším krokom k tomu, aby mohol rásť v procese sebavyjadrenia.

Odporúčané
Chceš tetovanie na ruku? Inšpiruj sa týmito rôznymi tetovaniami Chceš tetovanie na ruku? Inšpiruj sa týmito rôznymi tetovaniami 7. apríla 2023, 14:55

Aj napriek odstrašujúcemu výzoru nemá Eli problém randiť. Momentálne má aj priateľku, ktorý sa tiež nebráni zmenám na svojom tele. Zatiaľ pomerne nevinne vyzerajúca Holly je vraj doňho šialene zamilovaná.  

Domov
Zdieľať
Diskusia