Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2018, 12:39
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Réžia filmového Call of Duty v rukách tvorcu Sicario 2? Sem s tým!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Akého príbehu sa dočkáme a čo sa o projekte zatiaľ vie?

Hoci súčasné technické možnosti prajú adaptáciám počítačových hier viac ako kedykoľvek predtým, s ich kvalitou to stále nie je na takej úrovni, aby sa dalo hovoriť o výborných a naozaj kvalitných filmoch. Svoje o tom vedia tvorcovia Assassin's Creed či Warcraftu.

Po novom to bude skúšať Stefano Sollima (Suburra), a to so spracovaním vojnovej strieľačky z pohľadu prvej osoby Call of Duty. Jeho zatiaľ posledná snímka Sicario: Soldado koncom júna zaútočí na naše kiná.

Hra má niekoľko sérii, pričom niektoré sa odohrávajú buď v minulosti, alebo naopak v blízkej budúcnosti. Šéfovia filmovej divíze Activision Blizzard Studios Stacey Sher a Nick van Dyk však nedávno prehlásili, že pôjde zrejme o príbeh zasadený do súčasnosti.

Keďže film zatiaľ nemá scenáristu, obsadenie talianskeho režiséra je tak isto iba predmetom jednania a nikto z tvorcov nezverejnil žiadne informácie ohľadom synopsy, môžeme iba hádať, o čom filmové Call of Duty bude.

Réžia filmového Call of Duty v rukách tvorcu Sicario 2? Sem s tým!
Zdroj: Photo © Black Label Media

Osobne by som najviac uvítal spracovanie príbehu v sériach Modern Warfare, ktorá pojednáva o napadnutí západného sveta súkromnou ruskou armádou pod velením psychopata Makarova.

Je to možno béčková premisa a mohlo by to ľahko skĺznuť k obludnosti typu Red Dawn, ale so šikovným tímom tvorcov by sme sa mohli dočkať zaujímavej vojenskej drámy v rámci alternatívnej reality, respektíve veľmi blízkej budúcnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia