Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 16:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Intímne fotografie ako z dlhoročného vzťahu, ale s cudzincami z Tinderu. Fotografku už nebavili otrepané projekty, tak vytvorila vlastný

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Fotografka Marie vytvorila nezvyčajný koncept.

Aplikácia Tinder otvorila aj ľuďom, ktorí sa nevyžívajú v sociálnej interakcii, dvere do sveta randenia. Stačí sa dobre odfotiť a potom už len čakať, či bude mať o rande s tebou niekto záujem. Fotografka Marie Hyld však koncept randenia cez Tinder pretvorila, pretože si do svojho osobného profilu napísala, že by chcela vyskúšať menší experiment. S každým človekom, ktorý potiahne jej fotku na správnu stranu, by sa rada stretla v prirodzenom prostredí ich príbytku a na pár minút predstierala, že spolu už zopár rokov tvoria pár.

Napadlo jej to úplnou náhodou, keď rozmýšľala nad tým, ako naša generácia reaguje na technologické vychytávky ako zoznamovacie aplikácie, ale zostala milo prekvapená svojimi výsledkami. Po prvom pokuse získať ľudí, s ktorými by mohla fotografie nafotiť, jej pozitívne odpovedali všetci ľudia, a tak si mala problém vybrať, kde začať. Za sebou už dnes má viacero stretnutí a plánuje vo svojej sérii pokračovať, pričom vojsť na pár minút do osobného života cudzieho človeka a zažiť spolu na oko intímne situácie, to je celkom zaujímavý koncept.

.

Domov
Zdieľať
Diskusia