Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 17:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Strúhal frajera so šampanským za 35-tisíc eur, potom mu spadlo a rozbilo sa. Nočný klub na Ibize sa na mužovi dobre zabavil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zážitok z nočného klubu, na ktorý chlapík tak skoro nezabudne.

Doteraz neznámy chlapík zažil nedávno v jednom z popredných nočných klubov na španielskom ostrove Ibiza chvíle, na ktoré by najradšej zabudol. Nadšení návštevníci sa na pár desiatok sekúnd zhŕkli, pretože náš nemenovaný chlapík vysolil takmer 35-tisíc eur za gigantickú fľašu šampanského.

Aj keď sa cena 35-tisíc eur zdá prehnaná, nadrozmerné fľaše šampanského môžu v prestížnych kluboch skutočne stáť až toľko peňazí. Náš chlapík sa teda kvalitne buchol po vrecku a len zopár sekúnd ho delilo od momentu, v ktorom by sa okamžite stal legendou celej noci a všetci by ho najradšej začali nosiť na rukách. Nanešťastie, osud vie niekedy človeku zavariť, a preto po nákupe drahého šampanského prišla snaha o jeho otvorenie, ktorá sa skončila katastrofou.

Frajer v drahom obleku šampanské nedokázal udržať a celá gigantická fľaša mu odrazu spadla na zem, po čom sa celá rozbila a hriešne drahý mok skončil rozliaty na podlahe. Stačí sa pozrieť na jeho tvár v momente, keď si uvedomil, že fľašu už v rukách neudrží a človeka hneď ovládne škodoradosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia