Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 15:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Namiesto zabitia svojej spolužiačky sa do nej psychopat James zamiluje. Netflix vydal ďalší bravúrny seriál, ktorí milujú kritici aj diváci

FILMY A SERIÁLY THE END OF THE F**KING WORLD
Uložiť Uložené

Videli ste už nový Netflixovský zárez? Podľa ohlasov by ste s tým rozhodne nemali otáľať.

Zdá sa, že Netflix opäť dokázal poriadne zabodovať. Po vynikajúcich a úspešných seriáloch, ako House of Cards, Stranger Things, 13 Reasons Why či Mindhunter, sa predstavil novinkou The End of the F***ing World. Čierna komédia s Alexom Lawtherom a Jessicou Barden sa dokázala skvelo chytiť a ešte pomerne nedávno mala na stránke Rotten Tomatoes krásnych 100%. Ale ani súčasných 96% s priemerným ratingom 7.95 rozhodne nerobí hanbu. Seriál sa zatiaľ páči aj divákom, keďže ich priemerné hodnotenie je 94% s ratingom 4.7/5.

Nemalou mierou za to môže originálny príbeh, poriadna dávka sarkazmu, čierneho humoru a neortodoxného prístupu k látke. Tínedžer James si o sebe myslí, že je psychopat a plánuje vraždu svojej spolužiačky Alyssy. Jeho plán sa však začne komplikovať, keďže oboma mladými ľuďmi sa možno zrodí láska. Seriál vznikol na základe komiksov Charlesa Forsmana a v týchto dňoch si ho môžete naplno vychutnať prostredníctvom Netflixu. Videli ste ho? Ako sa vám páčil?

Domov
Zdieľať
Diskusia