Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 10:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Logan Paul tvrdo doplatil na video s mŕtvym telom. YouTube zverejnil rozsah trestu, ktorý mu bol udelený

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Americký youtuber spoznal svoj trest.

Na prelome rokov 2017 a 2018 otriasol portálom YouTube obrovský škandál po tom, čo americký tvorca Logan Paul natočil v notoricky preslávenom japonskom lese mŕtve telo človeka, ktorý spáchal samovraždu. Nielenže ho natočil a potom aj nechal vo finálnej podobe videa, ale ešte si z neho aj uťahoval, a preto ho odsúdili desiatky známych osobností a státisíce fanúšikov.

Spoločnosť YouTube vydala krátko po prevalení škandálu krátke vyjadrenie o tom, že podobný obsah na jej stránku nepatrí a fanúšikov svojím prístupom spočiatku výrazne sklamala, lenže YouTube medzitým strávilo posledný týždeň rozhodovaním o Loganovej budúcnosti.

Zástupcovia spoločnosti napokon rozhodli, že amerického tvorcu potrestajú hneď viacerými spôsobmi, a tak jeho obsah najskôr odstránili z programu Google Preferred, ktorý slúži zadávateľom reklamy ako značka skupiny tvorcov s vysokou kvalitou obsahu. Logan preto príde o poriadnu časť svojich príjmov z reklamy vo videách, ale to ešte nie je všetko.

Mladý tvorca sa neobjaví ani v plánovanej štvrtej sérii programu Foursome zastrešenom pod YouTube Red a všetky jeho projekty v rámci tejto platformy boli dočasne pozastavené, pričom ešte nie je určené, či budú aj zrušené, alebo budú v budúcnosti teoreticky môcť pokračovať. Za svoju hlúposť tak Logan prišiel o teplé miestečko v preferovanej skupine tvorcov a aj keď si stále môže svoje videá monetizovať, prémiové čiastky za reklamy sú zatiaľ nenávratne preč.  

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30


Domov
Zdieľať
Diskusia