Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 20:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Pouličný autor tónov sa stretávajú na zadnom sedadle auta v najnovšom videoklipe

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV RYTMUS
Uložiť Uložené

A všetko nasvedčuje tomu, že nás P.A.T. v tomto roku prekvapí ďalším sólovým albumom.

Pouličný autor tónov má za sebou dva úspešné roky, ktoré zavŕšil debutovým sólom s názvom 3.U.M.F. U jeho fanúšikov sa album tešil veľmi pozitívnej odozve a zatiaľ to v jeho prípade vyzerá na vysnívanú kariéru. Zároveň sme sa už z jeho Instagramu mali možnosť dozvedieť, že si veľmi rýchlo spravil plány na nasledujúcich 12 mesiacov a oznámil, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou dočkáme ďalšieho hudobného projektu pod hlavičkou Pozor records

Ešte predtým nám zaručene predstaví viacero videoklipov a jeden nový je na programe aj dnes. Vizuálnu stránku tentokrát dostáva skladba Chcú sa ma dotknúť, ktorej názov snáď hovorí sám za seba. Reprezent záležitosť si zobrali na starosti chalani z MRouse Media, slohu dodal aj Rytmus a o hudobnú produkciu sa podobne ako v predošlých prípadoch postaral opäť sám autor skladby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia