Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 15:55
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Odhalená pokožka a podprsenka v hlavnej úlohe. Priesvitné topy rafinovane ukážu to, čo si inokedy nechávaš pre seba

MÓDA
Uložiť Uložené

Modelky aj módne ikony siahajú po čipke a sieťovine, vďaka čomu vyzerajú ešte príťažlivejšie.

Trendy v móde sa neustále vracajú a my tu máme ďalší z tých recyklovaných, len vo vylepšenej verzii. Tylové a sieťované topy nosili už hviezdne členky Spice Girls alebo Gwen Stefani v časoch najväčšej slávy. Počasie pre tieto topy síce nie je práve najideálnejšie, no módne blogerky sa vedia s týmto mimoriadne sexy kúskom vyhrať tak, že ani v chladnejších mesiacoch v nich určite nezmrznú. Pod kabát alebo páperovú bundu postačí teplý kardigán, na krk šál a môžeš vyraziť. Nie však na turistiku do ulíc, ale napríklad do kina s kamoškou alebo na večeru s tým, kto stojí za tvoj čas. Avšak ak si teplomilná, odporúčame nechať si to na slnečnejšie mesiace, kde takýto top využiješ v omnoho širšom spektre kombinácií.

Začíname silnou trojicou - Micah Gianneli, Oliviou Culpo a Caroline Daur

Základom priehľadného topu je reprezentatívna podprsenka, a je pri tom úplne jedno, či je to classic, strappy, triangle alebo balconette. Vybrať si môžeš jednofarebnú, vzorovanú alebo aj s kvetinovou výšivkou rovnako ako to urobila španielska speváčka Ámbar Garcés. My sme skôr za jednoduchosť, ale každému podľa chuti. Verzia s podprsenkou má aj svoj náprotivok, ktorý nám odprezentovala Chiara Ferragni v priesvitnom body s nášivkou na prsiach alebo aj Kendall Jenner, ktorá tu síce podprsenku má, ale vyzerá rovnako, ako keby si vyrazila hore bez.

Daj si záležať na výbere podprsenky a príliš pri tom nešpekuluj. Čierna alebo telová klasika, prípadne trojuholníčky s remienkom navyše sú tým najlepším možným riešením. Pre inšpiráciu môžeš zabehnúť aj k Else Hosk, Sare Sampaio a Lais Ribeiro, ktoré by to ako modelky spodnej bielizne mali mať v malíčku.

 

Príspevok, ktorý zdieľa mxagnes (@mxagnes),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Showroom (@skitzyou),

Ak sa ti podprsenka vidí primálo, k dispozícii máš aj ďalšie riešenie. Body na tenučké ramienka a v teplejšom období ti podobnú službu urobia aj plavky.

Pokiaľ ide o kombinácie, tak základným pravidlom je nepôsobiť v takomto kúsku napriek odhalenej koži lacno a vulgárne. Výborným príkladom „ako na to“ je obľúbená austrálska influencerka a módna blogerka Micah Gianneli. Micah je totiž skutočnou milovníčkou priehľadných topov a zakaždým to pri nej vypáli naozaj svetovo. Pri ich výbere sa nedrží len klasickej čiernej a rada zvolí aj čipku, pútavú potlač alebo odlesky, ktoré vďaka správne vybranému zvyšku nepôsobia gýčovo. Čipkované body s nádychom luxusu a roztrhané džínsy vytvoria ten správny kontrast, sieťovaný top a kožené nohavice zas drsnejší look, a ak si k tylu dáš sako a lodičky, o eleganciu máš postarané. Bohato ti pri tom postačí iba jeden takýto kúsok a uhráš to s ním na milión rôznych spôsobov nosenia.

Priesvitné topy vyzerajú pekne aj v inej ako čiernej a báť sa netreba ani vzorov, mriežkovania, detailov v podobe mašle a kamienkov, na ktoré okrem Micah stavila aj Chiara Ferragni. Podobné kúsky má v ponuke napríklad Asos (kuk sem alebo sem), Zara, H&M, Topshop, Victoria´s Secret alebo Bershka

Domov
Zdieľať
Diskusia