Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 10:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Liam Neeson sa v akčnej ukážke z thrilleru The Commuter mení z pokojného poisťovacieho agenta na hráča v šialenej hre neznámej psychopatky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dva týždne pred samotnou premiérou dostávame ešte jeden a s najväčšou pravdepodobnosťou aj úplne posledný trailer. Chystáte sa na snímku do kina?

Akčnej snímke s názvom The Commuter sme sa venovali už niekoľkokrát. Liam Neeson si v príbehu zahrá poisťovacieho agenta menom Michael, ktorý cestuje svojou pravidelnou trasou domov a od zvyšku dňa neočakáva už nič nezvyčajné. To sa však zmení v momente, keď si k nemu vo vlaku prisadne tajomná žena (Vera Farmiga) a dostane ho svojou nebezpečnou psychologickou hrou do veľkých problémov. Navyše, dnes si môžeme vychutnať ešte jeden a pravdepodobne aj posledný trailer.

Réžie sa chopil Španiel Jaume Collet-Serra, ktorý po projektoch Unknown, Non-Stop a Run All Night zaknihoval už v poradí štvrtú spoluprácu s Neesonom. Za scenárom stojí Philip de Blasi spoločne s Byronom Willingerom (obaja debut) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Patrick Wilson, Sam Neill, Jonathan Banks či Elizabeth McGovern. Snímka vtrhne na naše strieborné plátna už 18. januára (ledna) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia