Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017, 10:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo daroval Spirit Šajmovi, ako sa skamarátil so Separom a čo vie Rytmus o tigroch? Vychutnaj si posledný Refresher Backstage!

REFRESHER MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Posledný tohtoročný Refresher Backstage ťa vezme na koncert Majka Spirita, kde nechýbalo množstvo hostí.

V akutálnom roku sme pre vás okrem veľa iného vymysleli aj novú sériu videí s názvom Refresher Backstage, ktorej cieľom bolo primárne dať fanúšikom slovenského a českého rapu možnosť nahliadnúť na miesta, kam sa nemajú možnosť dostať. Stihli sme zmapovať už veľkú časť scény a dnes vám prinášame ďalšie pokračovanie, tentokrát v hlavnej úlohe s Majkom Spiritom.

Zúčastnili sme sa bratislavskej zastávky jeho krátkej Samurai Tour, kde nemohlo už tradične chýbať množstvo hostí vrátane Rytmusa či Separa, no samozrejme ani jeho kolegovia OTIS a Cigo. Pohodlne sa teda usaď a vychutnaj si ďalší Refresher Backstage, v rámci ktorého sa dozvieš, čo vie Rytmus o tigroch a napríklad aj to, ako sa Cigo či Separ spoznal so Speezym. 

Domov
Zdieľať
Diskusia