Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 16:34
Čas čítania 0:00
Radka T.

Dmitrij z Ukrajiny je zrejme najsilnejší muž na svete. Dokáže nosiť koňa na chrbte aj pribiť klince holými rukami

ZAUJÍMAVOSTI SVETOVÉ REKORDY
Uložiť Uložené

Z toho, čo tento muž dokáže, strasie každého príčetného človeka.

Ukrajinec Dmitrij Chaladze disponuje extrémnou silou. Zapísaný je aj v Guinnesovej knihe rekordov, a to dokopy vraj až 63-krát.

Silák Dmitrij, ktorý má 38 rokov, je považovaný minimálne za najsilnejšieho muža na Ukrajine, no pre viacerých ľudí aj na celom svete. Pri sledovaní toho, čo všetko je tento muž ochotný podstúpiť, však všetkých príčetných ľudí strasie. Po tele si necháva prechádzať veľké autá, neváha zdvihnúť a preniesť niekoľko metrov koňa či pribíjať klince holými rukami. 

Problémom preňho nie je ani to, keď mu na bruchu rozbíjajú veľké kamene, prípadne keď má na krku pretrhnúť reťaz či ohnúť tyč zubami. V niektorých prípadoch sa však zdá, ako keby bol silák, ktorého prezývajú aj Herkules, Hulk či Superman, so silami na hrane, no nakoniec svoje číslo skoro vždy dokončí. Pokiaľ nespadne napríklad aj spolu s koňom do trávy.

Dmitrij je na predvádzanie svojich schopností pred ľuďmi zvyknutí, denník The Sun uvádza, že kedysi vystupoval v cirkuse, no zúčastniť sa mal aj na šou Ukrajina má talent. Vytvoril sa okolo neho akýsi mýtický status, vďaka čomu ho napríklad niektoré weby zamerané na kulturistiku označujú za najsilnejšieho obra sveta. Svojím vzrastom a aj silou naozaj vyvoláva rešpekt, hoci nie je známe, koľko váži alebo meria, dopĺňa The Sun. Podľa portálu Generation Iron ani nemusí byť kulturistom a mať vyrysovanú postavu. To, čím púta pozornosť, je šialená sila a ešte šialenejší nápad ju ukazovať znova a znova. 

Dmitrij má aj svojich fanúšikov, ľudia boli na jeho vystúpenia vždy zvedaví, hoci skoro nikto nechápe, ako to vôbec dokáže a z akých pohnútok to vlastne robí. Portál aktuality.sk však informuje, že takéto zábavky sú už minulosťou, pretože Dmitrij z Donecka sa nechal strhnúť bojmi na Ukrajine a pripojil sa na stranu separatistov.

Domov
Zdieľať
Diskusia