Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 14:24
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Rap a móda, alebo najlepšie outfity domácich interpretov za rok 2017

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Nechýbajú ani esá ako Rytmus, Ego, Dalyb či Yzomandias.

Každý, kto aspoň príležitostne sleduje domácu rapovú scénu, tak vie, že naši interpreti si čoraz viac potrpia na oblečení a obuvi, pričom cena týchto položiek sa rádovo pohybuje v stovkách eur. Samozrejme, nie vždy to dopadne podarenými kombináciami alebo správnym výberom, avšak dnes si ukážeme tie najlepšie outfity za posledný rok.

Nebolo ich síce kvantum, ale tých pár, ktoré uvidíte o trochu nižšie, by obstálo aj v porovnaní s mimo európskou špičkou, alebo možno aj nie. Nebudeme vás už zbytočne naťahovať ďalšou slovnou omáčkou a plynulým tempom sa presunieme k fotografiám.


Kým iným, ak nie samotným Krstným otcom by mohol začínať článok venovaný rapu a móde? Počas zastávky festivalu Hip-Hop Žije na Domaši, vytiahol piešťanský krocan mikinu Givenchy, zlaté Rolexy a výsledkom bol outfit ako stvorený na príjemné letné večery.

 

A post shared by @rytmusking on

V módnom dianí sa ako ryba vo vode cíti taktiež PIL C, ktorý nám kontinuálne skrz svoj Instagram ukazuje outfity vyskladané zo značiek ako Supreme, ACRONYM, Bape, Stone Island a tak ďalej. Kúsky od menovaných výrobcov následne zväčša dopĺňa obuvou adidas, keďže s nemeckým gigantom vedie spoluprácu.

 

A post shared by PIL C (@pil_c) on

 

A post shared by PIL C (@pil_c) on

 

A post shared by PIL C (@pil_c) on

Ben Cristovao patrí bez najmenších pochýb medzi najzaujímavejších interpretov v našich 

krajinách a rovnako tomu tak je aj v prípade obliekania. Nami vybraný outfit zachytený pred londýnskym štúdiom Abbey Road, je vkusný, aktuálny a sediaci. Mimochodom, rôzne modely tenisiek Reebok nájdete aj na stránkach Footshopu.

 

A post shared by Ben Cristovao (@bennycristo) on

Článok venovaný tuzemskému rapu a móde bez najznámejšieho košického zoskupenia? To určite nie a preto tu máme hneď niekoľkokrát Dalyba. Producent, DJ a v neposlednom rade taktiež raper stále preferuje vysokú módu, do ktorej mixuje street štýl, rovnako ako na začiatku kariéry, pričom stále mu to ide na výbornú. Alebo?

Na prvom, respektíve druhom zábere v nízkych teniskách Vans, mikine Uknow Skateboards a taškou od legendárnej návrhárky Vivienne Westwood.

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Idea patrí medzi našich vôbec najobľúbenejších interpretov a sme radi, že ho môžeme zaradiť aj mimo hudobný výber toho najlepšieho. Na fotografiách od Kuba Kríža môžeme Pepka vidieť v obľúbených teniskách Old Skool od Vans či teplákových nohaviciach nemeckej značky adidas Originals.

 

A post shared by ideatnkd (@ideatnkd) on

 

A post shared by ideatnkd (@ideatnkd) on

Smack si potrpí na oblečenie a obuv aj počas bežných činností, akou je napríklad umývanie automobilu. Český raper flexoval ako Gott v teniskách Nike Air Max 97, svetlých nohaviciach rovnakej značky, mikine Patagonia a šiltovke svojho obľúbeného módneho domu Gucci.

 

A post shared by smack_a51 (@smack_a51) on

V Českej republike ešte chvíľku pobudneme, keďže ďalším vybraným nie je nikto iný, ako sám NobodyListen. Jediný neraper v dnešnom článku, ktorý medzi raperov avšak rozhodne patrí a jeho prínos pre žáner mu nemôže nikto uprieť. Späť ale k móde, ktorá Jakubovi učarovala už poriadne dávno.

Na prvej snímke má Nobody na sebe kúsky legendárnej značky Diesel a na druhej to je tričko Supreme a hlavne krásnu páperku v čiernej farbe.

 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

EGO a jeho bunda z kolaborácie Louis Vuitton x Supreme, za ktorú bol ochotný pustiť 6-tisíc eur a má ju taktiež na obale svojho debutového albumu.

Rap a móda, alebo najlepšie outfity domácich interpretov za rok 2017
Zdroj: www.instagram.com

Majk Spirit ako vzorný reprezentant značky Nike zvolil na jeden z koncertov tenisky Air Force 1 a dres Clevelandu Cavaliers.

 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit) on

Desiaty a zároveň posledný nami vybraný interpret je aspoň v našich očiach nekorunovaným kráľom v obliekaní na česko-slovenskej rapovej scéne. Reč je samozrejme o Yzomandiasovi, ktorého outfity popreplietané luxusnými a streetwearovými značkami nás bavia. Kúsky od Moncler, Balenciaga, Gucci, ale aj Supreme, Nike sú neoddeliteľnou súčasťou českého rapera. 

 

A post shared by J. Eden (@yzomandias) on

 

A post shared by J. Eden (@yzomandias) on

 

A post shared by J. Eden (@yzomandias) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Anketa:
Ktorý z interpretov vás svojím outfitom zaujal najviac?
Rytmus
PIL C
Ben Cristovao
Dalyb
Idea
Smack
NobodyListen
EGO
Majk Spirit
Yzomandias
Rytmus
11 %
163 Hlasov
PIL C
10 %
142 Hlasov
Ben Cristovao
7 %
94 Hlasov
Dalyb
15 %
209 Hlasov
Idea
3 %
41 Hlasov
Smack
2 %
32 Hlasov
NobodyListen
8 %
120 Hlasov
EGO
17 %
237 Hlasov
Majk Spirit
5 %
67 Hlasov
Yzomandias
23 %
324 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia