Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 16:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Svet objavil nové najkrajšie dievča. Malá Ruska Anastasia má iba 6 rokov, ale na Instagrame ju sleduje už cez 500-tisíc fanúšikov

MÓDA RUSKO
Uložiť Uložené

V Rusku rozhodne nie je núdza o krásne dievčatá a ženy.

Pred rokmi sa najkrajším dievčatkom na svete stala francúzska modelka Thylane Blondeau, ktorá sa objavila aj v prestížnom módnom časopise Vogue, ale momentálne to vyzerá tak, že Thylane má svoju nasledovníčku. Je ňou stále iba 6-ročné ruské dievčatko Anastasia Knyazeva, ktorá so svojimi modrými očami a roztomilou tvárou pravidelne očaruje ľudí na Instagrame, o čom svedčí aj počet jej fanúšikov.

Na tejto sociálnej sieti zhromaždila už viac ako 500-tisíc sledovateľov dávajúcich pozor na to, aby im neunikla ani jedna fotka, pričom Anastasia má za sebou už aj zopár profesionálnych skúseností. Nedávno sa objavila v kampani ruskej značky Chobi Kids, ale vybrali si ju aj spoločnosti ako Amoreco, Kisabiano či Mischka Aoki a získala už aj agentúru, ktorá ju zastupuje, pretože všetci očakávajú, že z nej vyrastie svetová supermodelka. O jej profil na Instagrame sa stará jej mama Anna, takže mladá Anastasia samozrejme sociálne siete ešte aktívne nevyužíva a aj keď nemá úplne štandardné detstvo, mama zabezpečuje to, aby ju svet modelingu príliš nevytrhával z reality.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Samozrejme, ako to už býva zvykom, na internete sa okrem pozitívnych komentárov objavili aj tie kritické, ktoré mamu Annu obviňujú z toho, že svoje dieťa zbytočne vystavuje stresu a pripomínajú, že také mladé dievčatá by o modelingu ešte ani nemali vidieť, nieto v ňom aktívne pôsobiť. Anna s Anastasiu si však z kritiky ťažkú hlavu nerobia a sústredia sa na budúcnosť, ktorá momentálne vyzerá sľubne, pretože mladá Ruska je skutočne krásna a ak pôjde všetko dobre, jedného dňa by mohla prevziať korunku aj po Irine Shayk.

Domov
Zdieľať
Diskusia