Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 4:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Filmové spracovanie Metal Gear Solid od režiséra King Konga napíše scenárista Jurassic World

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Derek Connolly už pracoval.

Derekovi Connollymu sa dostalo úcty v podobe pracovania na scenári pre Jurassic World, jeho pokračovanie a taktiež najnovšieho King Konga pre režiséra Jordana Vogt-Robertsa (pričom sa má podieľať aj na scenári pre Epizódu IX). Ten je veľkým hráčom a fanúšikom série Metal Gear Solid. Pred pár rokmi sa mu splnilo veľké prianie, keď mu štúdio Sony odkleplo zafinancovať filmové spracovanie kultovej a jednej z najlepších herných sérii vôbec. To napíše práve Robertsov nedávny kolaborant Connolly. Zatiaľ nie je známe, či bude jediným scenáristom, ale nejaká tá verzia už údajne existuje a Connolly ju má vyšperkovať.

Môžeme teda predpokladať, že sa počíta s natáčaním pre rok 2018? To by bolo určite úžasné. Teší vás táto správa? Čo od tejto sfilmovanej hry očakávate? Dočkáme sa konečne obrovskej pecky? Možné to je, režisér si totiž uvedomuje,do čoho sa púšťa a berie to veľmi svedomito a cieľavedomo. Viac si o jeho prístupe k snímke môžete prečítať tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia