Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2012, 15:21
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Sean Kingston feat. T.I. - Back 2 Life

Uložiť Uložené

Po tom čo to iba 22 ročný Sean Kingston napálil priamo do móla s jetski a skoro prišiel oživot a po operácii srdca sa track s názvom Back 2 Life skvele hodí. Na featuringu T.I., ktorý sa svojím spôsobom taktiež vrátil do normálneho života iba nejaký čas d

Po tom čo to iba 22 ročný Sean Kingston napálil priamo do móla s jetski a skoro prišiel o život, sa track s názvom Back 2 Life skvele hodí. Na featuringu T.I., ktorý sa svojím spôsobom taktiež vrátil do normálneho života iba nejaký čas dozadu, po tom čo vymenil väzeňskú celu za čerstvý vzduch. Skladba sa objaví na Kingstonovom pripravovanom, rovnomennom albume, kde by sme mali počuť featuringy od mien ako sú napr. Busta Rhymes, Wiz Khalifa, Shakira alebo Nicki Minaj. Kingstona moc nemusím, ale nech si hovorí kto chce čo chce, tento song aj s videom ma celkom baví.

Domov
Zdieľať
Diskusia