Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 14:57
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

60 prostitútok a drogy bez obmedzenia. Cestovka ponúkala nezvyčajnú dovolenku v Kolumbii, teraz sú však ich plány prekazené

ZAUJÍMAVOSTI DROGY EROTICKÉ SLUŽBY KOKAÍN
Uložiť Uložené

Výlet do Južnej Ameriky, ktorý by si si navždy zapamätal.

Začiatkom tohtoročného októbra sa na internete vybúrila pozoruhodná ponuka od cestovnej kancelárie Good Girls Company. Na YouTube totiž pridali kontroverzné video propagujúce nezvyčajnú dovolenku v horúcich končinách Južnej Ameriky. Good Girls Company ťa za niekoľko desaťtisíc dolárov vezme na špeciálny ostrov v Kolumbii, kde definitívne zahodíš všetky starosti. Postarajú sa o jedlo, pitie, ubytovanie či dopravu, no tá zaujímavejšia časť prichádza až teraz. Cestovka nemala v pláne regulovať drogy a navyše, tvoj pobyt by na celom ostrove sprevádzalo až 60 príťažlivých dievčat. Maximálny počet klientov však hraničí na čísle tridsať, na každého tak pripadajú aspoň dve dámy.

60 prostitútok a drogy bez obmedzenia. Cestovka ponúkala nezvyčajnú dovolenku v Kolumbii, teraz sú však ich plány prekazené
Zdroj: Good Girls Company

Samotný výlet sa mal odohrať v termíne od 24. do 27. novembra, ako sme ťa už včas informovali v tomto článku. Zdá sa však, že tak ľahké to s ním organizátori mať nebudú. Starosta priľahlého kolumbijského mesta Cartagena, Sergio Londoño Zurek, totiž ohlásil, že proti celej vzrušujúcej akcii podnikne kroky. Na svoj Twitter napísal, že niečo podobné nebude akceptovať. Nepáči sa mu, že je Kolumbia vykreslená ako destinácia s ľahko získateľnými drogami a sexom, turizmus sa dá vraj robiť aj inak. Navyše, mnoho z plánov na celej dovolenke je v rozpore zo zákonmi, čo cestovná kancelária veselo ignorovala.

Pôvodné propagačné video už bolo z YouTube zmazané, cestovná kancelária však v Kolumbii prevádzkuje i tento sexuálny rezort:

Domov
Zdieľať
Diskusia