Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 3:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

Casemiro z Realu Madrid predviedol najkomickejšie simulovanie, po ktorom ho vysmial aj komentátor

ŠPORT FUTBAL LIGA MAJSTROV REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Žiaľ, aj toto je ale súčasť futbalu.

V utorok a stredu boli na programe ďalšie zápasy Ligy majstrov a v druhý hrací deň bol hlavným ťahákom pravdepodobne súboj medzi Tottenhamom a madridským Realom. Oba celky sa v hlavnom meste Španielska postavili proti sebe dva týždne dozadu, kedy si pripísali na konto po jednom bode po remíze 1:1 a anglický celok tak ukázal, že progres z posledných sezón ešte zďaleka nekončí.

A v odvete to potvrdil ešte viac. Len málokto by totiž čakal, že na Wembley bude na konci zápasu svietiť výsledok 3:1 pre domácich. O ich výhru sa gólmi postarali dvojgólový Alli a Eriksen, v 80. minúte potom Cristiano Ronaldo už len znižoval na 3:1. Zápas bol plný aj ostrých súbojov, hlavne medzi Ramosom a Dembelem, no najväčšiu pozornosť si vyslúžil záložník Casemiro, ktorý predviedol svoje herecké schopnosti pred miliónmi divákmi. 

Stalo sa tak v 39. minúte za stavu 1:0, kedy zacítil na svojom tele ruku Winksa a hoci by sa určite pískal faul, brazílsky hráč sa rozhodol k tomu pridať niečo zo svojho repertoáru. Hoci ťahanie zo strany súpera už skončilo, tajomná sila Casemira stále ťahala a smiechu sa tak neubránil ani samotný komentátor zápasu. Žiaľ, aj toto je ale súčasť futbalu.

Domov
Zdieľať
Diskusia