Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017 o 23:21
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V Rusku sa zjavila obrovská svetelná guľa. Záhadný objekt zatiaľ nemá vysvetlenie

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Na Sibíri sa dejú prekvapivé veci.

Záhadná žiara sa zjavila nad Sibírou a už niekoľko hodín je bez vysvetlenia. Obyvatelia severných častí Ruska nahlásili a odfotili množstvo fotiek zobrazujúcich pozoruhodný svetelný úkaz vznášajúci sa na oblohe. Familiárne ho teraz Rusi prezývajú "lietajúca lopta". Samozrejme, všetci sa vyrútili na sociálne siete, pretože netušili, čo má táto kopa svetla znamenať. Všetko pôsobilo ako UFO invázia či diela v časopriestorovom kontinuu. Jeden z Rusov sa na sociálnej sieti vyjadril: "Vyšiel som si z domu na cigaretu a keď som to zbadal, myslel som si, že ide o koniec sveta." Samozrejme, fotky už kolujú internetom a mnoho ľudí je znepokojených, svetlá si totiž asociujú s rôznymi biblickými proroctvami.


Spomeňme však jednu teóriu, ktorá dáva aspoň aký-taký zmysel. Mnoho ľudí tvrdí, že zázračná žiaru má na svedomí štart rakiet Satan 2 Topol-M. Navyše, v ten istý deň otestoval ruský prezident štyri nové balistické rakety slúžiace na prenos nukleárnych hlavíc. Podobné štarty rakiet môžu často vytvárať svetelné ilúzie na oblohe a viacero výstrelov v krátkom období mohlo vo vzduchu zanechať excitované častice, ktoré sa po čase zhlukli, začali uvoľňovať energiu a vzniklo takéto nezvyčajné divadlo.

Domov
Zdieľať
Diskusia