Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2017, 17:37
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Výška 188 centimetrov, vyšportovaná postava, dlhé vlasy a krásna tvár. Sympatický Ton má rozhodne čím zaujať

HOLANDSKO
Uložiť Uložené

Zanietený horolezec padol do oka talianskej skautke a dnes pracuje len s tými najlepšími.

Po niekoľkých španielskych modeloch (Jon, Xavier, Gerard) si na svoje prídu najmä tie z vás, ktorým sa páčia plavovlasí a dlhovlasí. Trošku nezvyčajná kombinácia, ktorú určite nevidíme každý jeden deň na každom druhom mužovi, no o to lepšie. Unikátnosť a neopozeranosť je fajn, a ak sa k tomu pridá aj sexepíl, je to trefa do čierneho.

Naším dnešným úlovkom je 24-ročný fešák pochádzajúci z Holandska a jeho pracovné meno je Ton Heukels. V skutočnosti sa však volá Teunis Fernand Heukels a tu je hneď na úvod krátke vysvetlenie: „V mojej rodine je tradíciou volať každého muža Ton, čo spôsobuje množstvo nejasností a problémov pri rodinných stretnutiach a spoločných večerách, ale to si asi každý z vás dokáže veľmi dobre predstaviť.“

Ton sa narodil 2. marca 1993 v meste Leiden a inšpirovaný svojím obľúbeným filmom Catch Me If You Can túžil byť v detstve pilotom. Z pilota sa však vykľul úspešný model a môže za to hľadanie pizze v Miláne. „Chcel som si kúpiť pizzu, keď som si všimol, že ma už po istý čas prenasleduje akási nízka dáma na vysokých opätkoch. Zo srandy som si pomyslel, že toto je ako špionáž, no bola to talianska skautka, ktorá sa ma opýtala, či nechcem byť modelom.“ Pred modelingom sa Ton po dobu šiestich rokov venoval horolezectvu (pričom v tomto duchu sa nieslo aj jedno z jeho prvých fotení), pätnásť rokov chodil na judo, vo voľnom čase snowboardoval a do dnešných dní si veľmi rád zahrá basketbal. A vám teda už z tohto musí byť zrejmé, odkiaľ sa vzala jeho vyšportovaná postava. S modelingom pred svojou kariérou v tomto odvetví vraj nikdy predtým neprišiel do kontaktu a ani sa nad tým nikdy nezamýšľal. „Nie, o tento priemysel som sa nikdy nezaujímal, a ak by ste videli, ako som sa kedysi obliekal, vedeli by ste, že neklamem.“ Sympatický Holanďan nemá ešte ani dnes obľúbeného dizajnéra ani značku, a oblieka sa do všetkého, čo považuje za pohodlné.

Pokiaľ ide o jeho pracovný život, tu hneď uvedieme, že podľa portálu models.com patrí Ton medzi Top 50 Men, a od roku 2011 má na svojom pracovnom konte nazbierané skutočne hviezdne spolupráce so samými zvučnými menami ako Giorgio Armani, Tom Ford, Alexander McQueen, Emporio Armani, Balmain, Etro, Philipp Plein, Versace, Moschino, Dsquared2, Ermanno Scervino, John Richmond, Roberto Cavalli, La Perla, Missoni, Hermès, Diesel, Calvin Klein, Trussardi, Hugo Boss, French Connection, Topman, Giuseppe Zanotti a to všetko opakovane. Z magazínov spomenieme napríklad Vogue, GQ, L'Officiel Hommes, D'Scene, ODDA, CLIENT, Fucking Young, V Man, Flaunt, Hercules, The Wild, Wonderland Magazine a veľa ďalších, pričom mnohým zdobil aj titulku.

Na záver ešte niekoľko informácií, ktoré o sebe úprimný model prezradil. Zrejme by ste to o ňom nepovedali, no najväčší strach mu naháňajú pavúky, je veľkým fanúšikom Rolling Stones, rozosmiať ho dokážu Disney animáky, najradšej má čokoládu a hocičo s M&M's, jeho snom je zdolať Himaláje, za najozrutnejšiu nepríjemnosť na svete považuje zakopnutie malíčkom o ľubovoľný nábytok a vo svojej rodnej krajine si najviac cení slobodu.

Domov
Zdieľať
Diskusia