Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017 o 21:58
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Títo ľudia žijú na temnej strane sveta. Porušujú pravidlá pri každej príležitosti a sú dôkazom, že drsným anarchistom sa môžeš stať aj ty

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Skutoční rebeli, bez ktorých by bol svet len nudným miestom.

Niet pochýb o tom, že každý z nás je v hĺbke duše (niektorí určite aj na jej povrchu) poriadny rebel a raz nás prestane baviť neustále počúvať nudné príkazy bez akejkoľvek pointy. Či už ide o neznesiteľných priateľov, otravného šéfa alebo absolútne nezmysly, s ktorými sa stretávame na dennej báze. Mnoho z nás pravidelne prekračuje rýchlosť či nastupuje do električky s otvorenou bagetou aj napriek tomu, že je to zakázané.

Na internete sa však teraz zjavila fantastická kolekcia ľudí, ktorí presne charakterizujú ten nový level anarchie. Fotografia rýchleho otvárania dverí za lajky miesto pomalého a opatrného otvorenia si na internete získala obrovskú popularitu a ani nemusíme hovoriť, ako skončila kresťanská facebooková výzva zakazujúca reagovanie pomocou dúhovej vlajky. Tí skutoční anarchisti a rebeli sa tak zrejme nachádzajú všade okolo nás, len čakajú na tú správnu príležitosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia