Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017 o 10:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Filmkult novinky #6: Nový Kingsman nesklamal, horor mother! bude najdrsnejším zážitkom roka a BoJack Horseman sa stal seriálovým klenotom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už 6. prehľad kinopremiér a noviniek. V nich sa dozviete informácie o novom Terminátorovi a o tom, ktorý slovenský film sa pokúsi zabojovať o Oscara.

Opäť sa vám hlásime s našimi Filmkult novinkami, tentokrát s poradovým číslom šesť. Pevne dúfame, že ste tomuto nášmu formátu ostali verní, a že nebudete sklamaní ani tentokrát. Dôkladnejšie si preklepneme druhého Kingsmana, akčný thriller American Assassin či dlho očakávaný psychologický horor mother! od Darrena Aronofskeho, ktorý sa stal snáď najkontroverznejším filmom posledných dekád. Nezabudneme ani na animovanú seriálovú depresiu s názvom BoJack Horseman. Na záver sme si pre vás pripravili už klasický prehľad najzaujímavejších krátkych noviniek z filmového a seriálového sveta.

Domov
Zdieľať
Diskusia