Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 10:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dnešný koniec sveta bol odložený! Kresťanský numerológ najnovšie tvrdí, že 23. september je iba začiatkom apokalypsy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Svoju predpoveď musel trochu upraviť.

Ak si sa posledný týždeň dôkladne pripravoval na dnešný koniec sveta, budeme ťa musieť sklamať. Kresťanský numerológ a odborník s patentom na pravdu David Meade vzal svoje tvrdenia o konci sveta 23. septembra späť a trochu ich upravil, aby nebol za úplného hlupáka. Po dôkladnej analýze biblických textov a odkazov zanechaných starovekou civilizáciou z Egypta prišiel na to, že všetko nasvedčuje koncu sveta v rozmedzí od 20. do 23. septembra. Do našej planéty mala naraziť mysteriózna planéta s názvom Nibiru a všetkých nás mala pohltiť apokalypsa nepredstaviteľných rozmerov, lenže David Meade najnovšie tvrdí, že svet sa dnes neskončí, ale jeho koniec iba začína. V najbližších mesiacoch sa na Zemi majú odohrať mnohé apokalyptické udalosti, ktoré predznamenávajú kompletný koniec existencie ľudského druhu na planéte a apokalypsa by mala svoj najväčší koncert začať rozbaľovať už od októbra.

David Meade vďaka svojej numerologickej expertíze prišiel na to, že 33 dní po zatmení Slnka narazí do našej planéty Nibiru a číslo 33 podľa neho nie je vôbec náhodné. Vo svojej analýze nezabudol pripomenúť ani vek, v ktorom zomrel Ježiš, čím jednoznačne potvrdil, že 33 dní po zatmení jednoducho a logicky musí nastať koniec sveta. V rozhovore pre Washington Post svoje tvrdenia zdôvodnil tým, že vychádza z astronómie a Biblie, a tak niet pochýb o ich pravdivosti. Aj keď sa NASA už mnohokrát v minulosti vyjadrila, že žiadna tajomná a skrýta planéta Nibiru v blízkosti Zeme neexistuje, komunita konšpirátorov si aj naďalej myslí svoje a v najbližšom období sa podľa nej sa máme na čo tešiť.

Dnešný koniec sveta bol odložený! Kresťanský numerológ najnovšie tvrdí, že 23. september je iba začiatkom apokalypsy
Zdroj: MTL Blog
Domov
Zdieľať
Diskusia