Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 10:33
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Nemá ešte ani polrok, ale už je obklopený luxusom a prepychom. Conor McGregor na svojom synčekovi rozhodne nešetrí

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Menší Conor je dieťaťom šťasteny.

Aj keď má Floyd Mayweather v utrácaní navrch a v peniazoch doslova pláva, rozhodne nemôžeme napísať, že by írsky šampión nejako výraznejšie zaostával. Neustále cestuje po svete súkromným lietadlom, stoluje v tých najluxusnejších reštauráciach či dovolenkuje na jachte. Jednoducho život, ktorý by si s ním rád vymenil nejeden z nás. Život na vysokej nohe zdieľa prirodzene so svojou manželkou Dee Devlin a malým synčekom Conorom Juniorom. Ten síce nemá ešte ani polrok, avšak, vďaka športovým úspechom jeho slávneho otca sa mu dostáva luxusu, v akom by sa priemerný človek nemal šancu ocitnúť. Conor McGregor sa v oktagone vždy postará o svojich súperov, no doma je to trochu iná starostlivosť. Veľmi príjemná.

Conor Jr., ktorý sa narodil v máji, cestuje spolu so svojou rodinou okolo celého sveta v súkromnom jete. Bol aj na mieste činu vo Vegas, kde sa po superbitke z Notoriusa stal jeden z najbohatších ľudí v Írsku alebo na Ibize, kde sa zišiel uplynulé leto klan McGregorov, aby si vychutnal tamojšiu exotiku pri mori. Dublinská hviezda si tam prenajala luxusnú vilu a spoločne s rodinnými priateľmi sa zabávala okrem iného aj na palube jachty či navštevovala honosné podniky. Conor McGregor si tak doprial oddych, ktorý mu po náročnom súboji určite padol vhod. UFC bojovník sa už totižto čoskoro vráti do pracovného kolobehu, keď ho v Londýne a Dubline bude čakať stretnutie s fanúšikmi. Na ňom bude diskutovať nielen o svojej kariére v UFC, ale aj o tohtoročnom súboji titanov. Ak by ste 29-ročného Íra chceli vidieť, museli by ste si siahnuť hlboko do vrecka. Najlacnejšie lístky sa pohybujú v cenovej relácii nad 500 eur. Lístok zahŕňa stretnutie s McGregorom, spoločnú fotku a dobrý výhľad na pódium. Pokiaľ by ste mali záujem aj o otázku na Notoriusa, museli by ste zaplatiť viac ako dvojnásobok predchádzajúcej sumy. 

Nemožno sa preto čudovať, že jeho synovi sa dostáva výnimočnej starostlivosti. Naposledy mu slávny zápasník zadovážil rovnaké tenisky, ale v mini verzii, ako má on sám značky Dolce & Gabbana. Staršieho McGregora máme neustále možnosť vidieť oblečeného v tých najvychytenejších kúskoch a tak sa podobný komfort snaží dopriať aj svojmu synčekovi. Conor Jr. nosí veci od návrhárov ako Louis Vuitton, Fendi, Versace, Gucci alebo Burberry. Bežné oblečenie od Versaceho pre bábätko stojí 150 eur a Fendi topánky, ktoré mal na jednej z fotiek dokonca až 340 eur. Vidieť sme ho mohli tiež v červenom pruhovanom tričku, ktoré by ste pod 100 eur zrejme nezohnali.

Jeho slávni rodičia sa tiež postarali o to, aby cestoval vždy štýlovo. Počas posledného zápasu sme ho mohli napríklad vidieť so sluchátkami Beats by Dr. Dre na ušiach, ktoré s určitosťou prípadné rušivé elementy prichádzajúce z okolia zabili už v zárodku. Conor zdieľal takisto fotku, kde pózuje vedľa svojho synčeka, ktorý práve sedí v Lamborghini Aventador. Notorius má skutočne zaujímavý vozový park, tentokrát sa však jednalo len o hračku. Zatiaľ čo cena za to skutočné by sa pohybovala v státisícoch eur, toto malé, určené deťom, má hodnotu 300 eur. A v neposlednom rade nesmieme zabudnúť ani na detský kočík. Mladší Conor sa pozerá na svet z mimoriadne exkluzívneho kočíka značky Aston Martin, ktorý rád využíva aj britská kráľovská rodina. Ako inak, aj kočíky sú drahým špásom a tento konkrétny je hodný 3500 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia